Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 23. august 2012

Er det varmt eller koldt?

I min ungdom, sagde alle "Fuck hvor gustent" når noget var fedt. Jeg måtte til sidst fortælle, hvad "gusten" betyder. Men det er sjovt, som man bruger ordene. "Det var en kanon fødselsdag" - kanon? "Det kan han da ikke mene, mand, totalt stiv græker". "Er hun virkelig sammen med ham nu? Total syg høne"

Der er tusindvis af andre ord, der bliver sat sammen på en helt mystisk måde. Jeg synes at det er morsomt at høre de udtryk, som man brugte, da jeg var yngre. Ikke fordi de er cool længere, men fordi de er så tilpas latterlige, at man kan grine af dem.

Jeg har ikke umiddelbart nogen mærkelige ordsammensætninger. Ja, altså, det har jeg nok, det har alle - men jeg kan ikke huske nogen lige nu. Jeg siger engang i mellem "for fuck's sake fuck Satan i helvede" og jeg har ingen idé om hvorfor. Det giver ingen mening. 

Af og til dropper der ord op, som irriterer mig så grænseløst at jeg får lyst til at slå folk. "Galmatias" - det bruger René om noget virkelig åndssvagt. Og "Tju hej hvor det går" - det bruger Hamid når noget går ham godt. Jeg ved ikke, hvorfor de ord går mig så sygt meget på. Jeg bliver virkelig arrig når jeg hører/læser dem.

Jeg sidder og hører D, det har jeg gjort den sidste uge eller sådan noget, det er så freaking fedt! Jeg kan slet ikke beskrive, hvor cool de to geniale de mennesker er. Jeg elsker deres humor. Den er simpelthen så cool. 

Det er i øvrigt et slangord.
"Den er simpelthen så kold" - giver ingen mening. Men siger man "That's hot" får man Paris Hilton på nakken (hun søgte "patent" på "That's hot" fordi hun udgav T-shirts med de ord på, fordi hun altid sagde dem) - og oversætter man "That's hot" til dansk, "Det er varmt", er det noget, der er stjålet, som man forsøger at sælge.

Fuldstændigt latterligt.

Derfor kan jeg konkludere, at de fleste menneskers slangord er mærkelige og ikke kan hænge sammen.

Når det er sagt - hav en god aften.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar