Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

onsdag den 15. august 2012

Mon hvidløg virkelig jager vampyrer væk?

Familie!
Engang imellem kunne man godt være foruden.

Okay. Min far fik en blodprop i hjertet. Min mor besluttede at jeg ikke måtte vide noget, men de fortalte resten af familien det. Så blev jeg sur over at jeg ikke vidste noget. Min mor afslørede det i en brandert over telefonen. Da vi kom til at snakke om det, sagde hun "hvem har fortalt dig det?" og jeg svarede "dig". Min mor forklarede at det var fordi jeg havde så meget at slås med selv. Så bliver jeg jo så sur på min farmor, fordi vi ikke har nogen hemmeligheder for hinanden, men at hun alligevel ikke har fortalt mig det. Derfor venter jeg med at ringe til hende, til jeg ikke er sur mere. Så snakker vi lidt om det, og hun fortæller mig, at min mor og far udtrykkeligt bad hende om, ikke at sige det videre. Vi snakkede lidt om det, og så snakkede vi videre om noget andet. Så kommer min far på besøg hos min farmor. Han vidste ikke, at min mor havde sagt det, men blev ikke sur - han sad og grinte lidt. Så ringer jeg til min mor her til aften, og hun er "irriteret" på mig. For min farmor har fortalt min far at jeg har siddet og grædt i telefonen. Hvilket jeg ikke har. Så siger min mor, at jeg jo ikke skulle vide det, fordi jeg havde alt mit eget - og tilføjede så, at jeg ville ringe hele tiden og tjekke om min far var okay, ligesom jeg havde gjort med hende, da hun fik konstateret rygerlunger af medium grad. Jeg ringede og "tjekkede hende i hoved og røv". Så ringer jeg til min farmor for at spørge hvorfor hun lyver, og hun siger at det har hun aldrig sagt (at jeg græd), men at hun havde refereret samtalen, som den var foregået, til min far. Og nu har min farmor og jeg aftalt, alt det er for latterligt at blive uvenner over, og at vi ikke gider at snakke om det længere.

Derfor er jeg både lettet og dybt irriteret på samme tid. På min mor. Hun finder på sine egne små historier. Hun er jo den nye H.C. Andersen! Hun kan finde på hvad som helst - det er synd, hun ikke skriver det ned, så hun kunne tjene en formue, så de kunne komme ud af noget af al den gæld, de har. Ikke mindst til mig.

Mine rygsmerter var egentlig væk. Jeg var blevet "rask" igen, og jeg havde endda fået det bedre, end jeg havde før jeg faldt og slog ryggen. Men så sad jeg for længe på min skrivebordsstol. Og Jeg sidder skævt på den. Nej, jeg ved ikke hvorfor. Men jeg har siddet skævt længe nok til, at selve stolen er blevet skæv. Derfor sidder jeg med skæv ryg. Den venstre balde er langt højere oppe end den højre. Man kan se, at jeg sidder skævt, fordi jeg prøver at rette mig op ved at skubbe hoften mod højre og taljen/overkroppen mod venstre. Virkelig en dårlig idé, men jeg kan ikke lade være, og nu hvor jeg har ødelagt stolen, er det svært at lade være. Men jeg regner med, at det går væk.

Om lidt laver jeg aftensmad. Jeg har ikke besluttet mig for, hvad jeg skal lave, men hvis min Cheasy Fraiche stadig dur, vil jeg lave burritos. Det kan vi begge to godt lide, og det er nemt at lave. Jeg skal bare have lidt salt, peber, hvidløg og Cheasy Fraichen, og så skal jeg have Quorn (køderstatning lavet på svampe) og noget pastasauce, hvis jeg er for doven til at lave det selv, og så få varmet nogle tortillas op. No problemo. René sover nu. Jeg vågnede fra en lur klokken 19:30, så det er vel fair nok, at han tager en lur nu - men jeg laver mad snart alligevel.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar