Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 23. august 2012

God's Army? I will protect you however I can

"God's Army"

- Den film har jeg netop set. Den var faktisk en ret stor skuffelse, men jeg forventer at 2'eren og 3'eren hiver den op. Det er faktisk også mærkeligt, for jeg gider kun at se komedier. Men lige pt er tanken om en komedie bare ikke noget for mig. Forleden så vi "Ghost Rider", i går så vi  "Sin City" og i dag har vi så set "God's Army".  Tja. Jeg havde regnet med langt mere God-stuff i den, men det var der ikke. Til gengæld var Viggo Mortensen en ret sej Lucifer.

Jeg har lige bagt det motherfucking største franskbrød i verden! Ej, okay, men i mit liv. Jeg har aldrig set et større franskbrød.  Jeg har bagt det med ca. 6dl mælk, og jeg plejer at bruge 3-4 dl. Det er så vildt, altså. Det er næsten større end spækbrættet. Jeg har ingen steder at gemme det lort.  Jeg bliver nødt til at putte det ned i de dér hvide skraldeposer, som man vist nok ikke må putte madvarer i. Men jeg har ikke andet.

Jeg har ret voldsom hovedpine lige nu, så jeg håber at de Ipren, jeg har taget, virker - og helst snart. Men det dummeste er, at jeg er NØDT til at høre musik. Jeg visner, hvis det ikke er der, og TD har kælet for min øregang i 3-4 dage nu, og de fortsætter.  Jeg venter med regningen til hovedpinen er væk, men jeg er i gang med at øve mig i at regne. Jeg skriver beløbet ind for hver regning, vi får (boner fra indkøb) - der er forskellige kategorier, og det kører på ugebasis. Derfor prøver jeg at regne det ud, og så regner jeg det ud med lommeregneren for at tjekke, og jeg er blevet en smule bedre til det, end inden jeg begyndte at regne. Regning og tysk har altid været mine værste hadefag. Jeg har lovet mig selv (da jeg gik ud fra den sidste eksamen - som var tysk. Jeg fik i øvrigt 6. Jeg vil tro, at det svarer til et.. hm... 02) at jeg aldrig vil udtale et tysk ord igen. Det har jeg nok gjort, og jeg kommer nok til det igen - men så er det fordi det har været en livsnødvendig handling. Regning vil jeg gerne kunne finde ud af. Matematik (det er ligninger og den slags - det fatter jeg minus af) er ligegyldigt for mig. Men det kunne være totalt fedt hvis jeg kunne finde ud af det. Jeg behøver ikke at være god. Bare middelmådig. Men det kommer nok. Jeg har fundet ud af, at den, der først udtalte "Øvelse gør mester" faktisk havde ret. Bare jeg kunne klare det med dansk grammatik! Haha. Det bliver aldrig min stærke side. Men det går nok. Jeg skal ikke bruge det til noget. Jeg skal ikke være journalist eller forfatter, så op i røven med, om jeg kan dansk grammatik. Teknisk set vil jeg gerne være forfatter, men jeg er ikke god nok. Mine ideer er ikke værdige til at blive til en bog, så jeg holder mig bare til det, jeg kender. Det er helt klart bedst for mig.

Men jeg har været på tanken i dag, sammen med René. Jeg er stolt af mig selv. Det er første gang i 3 uger, jeg har været udenfor. Jeg har jo haft problemer med ryggen, som jeg havde slået ved et fald. I dag valgte jeg selv at gå med, og vi gik ned og købte sodavand, og gik hjem igen - der kørte en bil forbi os, og dem, der sad i den, rullede vinduet ned på både forsædet og bagsædet og råbte noget med "fede svin". Jeg hørte ikke resten, men det er jo også ligegyldigt. Jeg synes bare, at det er utrolig barnligt at råbe efter folk, når man kører forbi dem i en bil. Men de kørte jo i en bil, så de har nok ikke teknisk set været børn. Haha. Dumme idioter. Det gør heldigvis ikke så meget, når René er med. Da vi kom ud fra tanken, så jeg Ekstra Bladets forside, hvor der stod noget med "indvandrerbøller" og jeg kom sådan til at grine. Det lyder som en sur morfar der har skrevet det. Hvem fanden bruger ordet "bøller" nu om dage, hvis det ikke er ment i sjov? Morfar? Guess so. "Puha, sikke nogle bisser!" - haha.

Hende sækken på kommunen, som gav os afslag på rengøringshjælp, har måttet æde sit afslag. Vi sendte en klage til hende, med samtlige af vores lægeerklæringer, og hun måtte omstøde sin afgørelse. Ha! Sæk. Men nu venter vi så på Britas vurdering af Renés arbejdsevne, det er noget, vi ser frem til - for at få lukket sagen af. Enten flexjob eller førtidspension. En af delene. Vores liv bliver MEGET bedre, når vi finder ud af, hvad der kommer til at foregå i fremtiden. Hvordan sagerne står. Det bliver en del nemmere.

Husk:

 "Nobody knows what's gonna happen tomorrow
We try not to show how frightened we are
If you let me I'll protect you however I can"
- Duran Duran

Ingen kommentarer:

Send en kommentar