Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 10. august 2012

It ain't funny makin' fun of money

Én.
Fucking én kopi af gaven har de tilbage.
Jeg er nødt til at købe den NU.
Men der er ikke kapital til det før næste måned.
Jeg hader penge.

"Though the story ain't that funny, there was once when I had money. I act like I got it, pretend I know it's minus 500 double 000" 

- yeah. D:A:D said it.

Klokken er 00:52, og jeg er i gang med at lave hapsdogs til René. Det kunne han godt tænke sig, og så er det selvfølgelig det, han får. Han har skrumpet 2cm. Har jeg fortalt jer det? I sine unge dage var han 180cm høj. Nu er han kun 178cm. Det er fuldt ud fortjent at kalde ham "Shorty" - haha. Ej, men med så mange rygproblemer, som han har, er det vel naturligt nok at "tabe" et par centimeter? Personligt har jeg en S-formet ryg, både på den ene led og på den anden. Med andre ord, er min rygsøjle næææsten spiralformet. Haha. Ej, men det er derfor, jeg har så mange smerter. Denne gang er det dog epilepsiens skyld, men det er alligevel vildt at tænke på, at ens ryg er S-formet både fra siden og forfra. Jeg har (jeg kan ikke stave til det) en Scheuermann og scoliose. Der er lidt af hvert.

Men; jeg har muuuligvis fundet en løsning  på mit gaveproblem, jeg ved det ikke, det finder jeg først ud af i morgen. Men jeg håber det fandeme! Ellers er det hele øv.  Det kunne godt lugte som om maden er ved at være færdig. Jeg kan ikke lide pølser, og slet ikke ostepølser. Men det kan René, og så skal han sgu da også bare æde løs. Ostepølser er en sæsonvare.

En kat. Haha. Sådan en vil jeg have. Men jeg skal ikke have kat. For det første er det ikke godt for mine problemer med øjne. For det andet er det ikke lovligt at have husdyr her. Jeg tænker... Gælder det også hamstre? Hvad med akvariefisk? Hmm...

Jeg tror, at jeg muligvis er skæv. Det er pillerne, der gør det. Nå ja, hvad ellers. Jeg overvejer at lægge mig i min seng og sove, men jeg er ikke træt - jeg er bare skæv. René bliver ved med at køre min stol op, fordi den kører ned. Men han gør det kun, når jeg ikke ser det, og han nægter det. Men jeg kan sgu da mærke at den bliver kørt op, den kan ikke selv, og jeg gør det ikke. Hvis han tror, at jeg stoler på, hvad han siger, er han tosset.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar