Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 17. august 2012

Spedalskhed

Jeg har fået vabler. På det ene bryst. 
Det højre bryst er fyldt med små vabler. Hvad fanden er det?  Er jeg blevet spedalsk? Mine tånegle flækker spontant og falder af, mit hår falder af i totter, jeg får vabler på mærkelige steder... Jeg må sgu da fejle noget. Kan det være medicinen? Nej, det tror jeg sgu ikke. Der er ikke ændret i den, og det har ikke hele tiden været sådan. René siger, at jeg ikke er spedalsk. Men han kan ikke komme med en sandsynlig diagnose. PSH! 

Jeg er ved at dø af begejstring for at se "God's Army", "Genopstandelsen" og "The Prophecy 3". René bliver ved med at sige, at det muligvis ikke er noget for mig, sådan rent psykisk, men ÅH! Jeg vil bare så gerne se dem! De lyder så fantastiske, og vi har alle 3, så jeg kan jo bare sætte dem på. Se dem på min computer. Men... Hvis de nu er for uhyggelige til mig... Jeg er jo en ret sensitiv person. Jeg tror ikke, at de er for uhyggelige, men jeg har jo så heller ikke set dem. Vi har en masse film, vi skal have set, og de her 3 ligger langt nede på Renés liste, og de film, han gerne vil se, er nogen, han mener jeg vil synes om. Men jeg er bare så betaget af "God's Army" og de to andre. Jeg kommer til at se dem på et tidspunkt.

Jonna kommer lørdag. Det bliver hyggeligt. René vil ikke være med, for min skyld. Han siger, at han altid snakker så meget, at jeg ikke kan få et ord indført - og det er rigtigt. Men vi siger det ikke på forhånd. For vi vil begge to gerne have at hun kommer, og at jeg så "har" hende alene - "på tomandshånd" lyder måske bedre. Hehe. Jeg havde egentlig tænkt mig at studere lidt inden hun kommer, men jeg ved ikke, om jeg kan nå det. Et eller andet sted kan jeg jo gøre det nu? Hmm... Spørgsmålet er bare, hvad jeg skal studere, jeg har jo en del bøger. Jeg vil gerne stille nogle - ikke kritiske - spørgsmål som ikke sætter Gud i en åbenbaring af lys. Jeg har f.eks. dette spørgsmål, jeg gerne vil have svar på: 

Man siger at kun mennesker, der har levet et godt liv, kommer i Paradis. Hvem bestemmer, hvad der er godt, sådan helt konkret? Kan vi med sikkerhed sige, at Hitler og Moder Theresa ikke ender det samme sted? 

Spørgsmålet er ikke et, jeg har fundet på, men er et, jeg gerne vil have svar på. Spørgsmålet kommer fra Peter, men jeg synes at det er yderst interessant. Jeg har flere ting  a la det her, men jeg vil skrive dem ned og gemme dem til lørdag, når Jonna kommer. Det kan godt være, at det er mærkeligt at lave Bibel-studier med Jehovas Vidner, når man er ateist. Det er faktisk nok rigtig meget mærkeligt. Men jeg vil så gerne læse Bibelen, og jeg har måtte se i øjnene, at jeg aldrig får den læst. Men når Jonna er her, kan vi snakke om ting, jeg synes er interessante, og så får jeg læst de ting alligevel. Det er til gavn for mig og min interesse i kristendom/Bibelen.

Jeg sidder og ser en koncert med Tenacious D fra Rock am Ring 2012, og jeg er rørt til tårer over alle de mange fans. Jeg vidste godt, at mange mennesker kan lide Tenacious D, men der er simpelthen så mange, der synger med på sangene. Det rører mig bare så meget. Det er så smukt. Jeg ønsker ikke, at jeg selv havde været der, jeg er glad for at se det på Youtube. Der er SÅ mange mennesker, og når der bliver sunget "Tenacious D" igen og igen, af hele det ekstremt voldsomt store publikum, kan man sgu ikke lide lade være med at blive rørt. Jeg er bare... Jeg mener... Wauw! Om lidt skal jeg se et interview med Marilyn Manson, som jeg har hentet ned fra Youtube. Den her koncert er også downloaded fra Youtube, så jeg har den liggende - jeg glæder mig til at lytte til Mr. Mansons visdomsord. Han plejer i hvert fald at sige virkelig intelligente ting, så mon ikke, han også gør det her?

Hav en god nat!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar