Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

mandag den 20. august 2012

Julekort - de skal jo skrives, så...

Jeg drikker Faxe Kondi Free og har fået skrevet 3 af de 13 julekort, der skal sendes ud. Det vil sige; jeg har skrevet et udkast til dem - jeg gider ikke at sidde og skrive 13 julekort på papir med kuglepen, for derefter at skulle lave det om. Det er jo 13 forskellige julekort. Eller; det er faktisk breve. Jeg skriver breve til folk, fordi jeg synes at et julekort er fesent.

Men selvom jeg gerne vil lave hvert julebrev forskelligt, er der jo ting, der går igen. Irriterende, men det bliver nødt til at være sådan.

Jeg har fået kramper, så jeg holder lige en pause med at skrive. 

René og jeg har aftalt at se film i aften. Det bliver sikkert rigtig hyggeligt, selvom filmen er fransk. Hehe. Heldigvis er der opfundet undertekster. Man må jo gå glip af stort set hele filmens handling, hvis man ikke forstår sproget. Se, nu er det jo lidt ærgerligt, at jeg har drukket min Faxe, for den kunne være lækker, iskold med klumper af is, at drikke til filmen. Men ved I hvad? Jeg har en mere. Ha! Snydt igen. Jeg kan bare smide den anden i fryseren. Jeg er sgu alligevel smart, hm?

Jeg glæder mig sådan til 1. november. Det bliver en dejlig dag. Jeg går stadig og spekulerer omkring mad. Hvad søren skal vi finde på? Vi spiser  normalt lækre retter. Jeg spekulerer på, om vi skal gå med en af de retter, vi plejer? Ikke bøffer, det får vi altid på vores bryllupsdag. Men der kan være retter som f.eks. gormeh sabzi eller retten med kartofler, som jeg har glemt hvad hedder. Der er egentlig mange retter, vi kan lave. Måske er det nemmere, hvis vi snakker om det, i stedet for at jeg skal bestemme hvad det skal være - det er jo også Renés bryllupsdag. Vi skal også bestemme om desserten som sædvanligt skal være is, eller om vi skal finde på noget andet, spændende. Den 1. november er en torsdag, så vi kan købe en kage, og vi kan købe ingredienserne ind samme dag. Det gør det lidt nemmere.

Og gaven. René bliver totalt og fuldkommen glad for den, det ved jeg, og jeg ser frem til at opleve ham pakke den op. Det bliver bare alletiders og fantastisk dag! Jeg håber at René kan klare det, og ikke er ødelag på grund af noget arbejde. Jeg håber at han i det mindste har ferie. Hvis han er på arbejde eller sådan noget, kan han ikke sidde ved bordet, og så skal vi sidde i sengen og spise. Jeg vil helst have en romantisk middag med stearinlys og det hele. Men hvis han ikke kan, må vi jo rykke stearinlysene ind på bordet ved siden af René i soveværelset. Det er vel også hyggeligt, I guess. Det vigtigste er, at vi er sammen, you dig?

Anyways; Jeg skal lige høre "Rize Of The Fenix" og "Tenacious D" færdig, og så står den på læsning af Dave Mustaines selvbiografi. Han har gjort et godt stykke arbejde. Love you, man. Jeg fik den i bryllupsdagsgave sidste år, og jeg har ikke fået læst den endnu - så jeg er gået i gang nu. Yeah.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar