Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 24. august 2012

Satans

"You're too old to rock, no more rocking for you - we're taking you to a home"

Jeg har været rockfan siden jeg var 12 år. Bliver man nogensinde for gammel til at være rockfan? Og hvor gammel kan man være, hvis man forblive en totalt sej kunstner? Kan Marilyn Manson styre verden om 30 år? (om 30 år er han 73 år) Hvor ung skal man være for at blive en rock'n'roller? Er der nogen grænser til nogen af siderne? Jeg elsker rock, jeg tror jeg har fået det fra opdragelsen. Min far er - var - kæmpe rockfan. Nu er han kæmpe P4 København fan. 

Jeg har lige set "The Prophecy II" - jeg så 1'eren i går. Men jeg tænker lidt på det dér med engle og den slags. Lucifer var jo den første engel, der blev skabt. Satans søn er antikrist. Er der nogen, der set "Tegnet"? "The Omen"? Gammel film, men jeg har da set den. Dengang var antikrist skildret som en dreng, der hed Damien. Han havde de 3 6-taller og alt det dér. Hans mor var en sjakal. Nå, men dengang jeg så den film, for ca. 15 år siden, var jeg vild med navnet "Damien" fordi det i den film var navnet på antikrist. Jeg besluttede mig for, at min førstefødte søn skulle hedde Damien. Hehe. Det er mærkeligt at jeg bliver draget mod Satan, antikrist og helvede i den grad, jeg gør. Det er derfor kristendom virker så tiltrækkende på mig - jeg føler at jeg har brug for at vide det, der står i Bibelen. Nu tror jeg jo så ikke på Gud, og er (derfor) ikke Satanist. Alligevel drages jeg mod Satan... Nærmest som en forelskelse. Jeg ved godt, at det er komplet skørt og at I tænker at jeg er blevet sindssyg (det skal lige siges, at det er jeg i forvejen). Men jeg føler en form for kærlighed til Satan, og jeg ville vælge hans side til hver en tid, hvis jeg dog troede på det. 

Jaja. Loonie. Haha. Jeg elsker det faktisk så meget, at jeg har fået tatoveret hans tegn



Jeg plejer at sige til folk, at det er en hyldest til MM, fordi han har det gedehoved, der plejer at sidde i dette pentagram, tatoveret stort set samme sted som min sidder. I virkeligheden er det mit intense kald, der har fået mig til at få den her - jeg elsker den. 

Men: Ingen tro, ingen satanisme. Så hvad det præcist er, jeg bliver draget mod, ved jeg ikke. Men det er lidt som et kald. Og jeg ved - som før nævnt - godt at jeg er en fuldstændig rablende tosse, som ikke engang kan undskylde sig med en psykose. Det her er bare noget, jeg ELSKER. Ikke det onde. Mens som LaVeys måde. Den var god. Læs om den i Satans Bibel. Den er god. Jeg har været interesseret i det her siden jeg var 15 år, og jeg læste alt, hvad jeg kunne finde. Til sidst fandt jeg Satans Bibel. De havde den på biblioteket, men den var låst inde, og jeg skulle skrive under for at kunne låne den.

Jeg er ikke satanist. Jeg bliver det aldrig.
Men engang imellem, ville jeg ønske, at jeg var.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar