Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

søndag den 26. august 2012

Godmorgen midt om natten

Monster mega hovedpine.
Jeg... Ja. Renés sovepille virker ikke endnu. Jeg har en halv time til at se frem til sengetid. Ja, klokken er 03:04. Vi har gået en tur, René skulle lige have en mission i Diablo, og bagefter så vi "The Prophecy III".

Jeg har ondt i øjnene. Det er fordi jeg er så træt. Men jeg skal jo vente på René. I hvert fald, hvis jeg kan. Jeg har fyldt mig med hovedpinepiller i dag, så jeg kan ikke tage nogen nu. Great. Just... great. Og der går omkring ½ time før de virker. Dumme piller. Jeg hader dem. I det mindste er de lette at sluge. Og nej, der er ikke noget perverst i det. Shame on you!

Jeg synes egentlig at savnet "Danyael" er pænt. Og "Damien" (begge navne er drengenavne). Det er næsten synd, jeg ikke skal have børn. Men hvad mon pigen skal hedde? Hmm... Det ved jeg ikke. Jeg synes ikke om nogen særlige pigenavne. Jo! Nadia. Det er et pænt navn. Måske også Julie... Men den er jeg ikke helt sikker på.

Nu er der gået 33minutter siden jeg startede denne blog, og siden René tog sovepillen. Han er ikke træt endnu. Suk. Jeg skal garanteret være oppe helt til klokken 4. Det er nederen, når man er træt.

I øvrigt har jeg fundet på et husmoder råd - et af dem, man hørte ud af det ene høre for 45 år siden, og efterfølgende har glemt. I formiddags bagte jeg et franskbrød, der bare ikke VILLE gennembages. Så til sidst slukkede jeg ovnen og lod det stå derinde, mens ovnen kølede ned. Resultat? Megahård skorpe, der var umulig at skære igennem. Men! Så kom husmoder rådet op i mig: Vikl et fugtigt viskestykke rundt om brødet i nogle timer, så bliver det som friskbagt.  Og sør'me om det ikke virkede. Genialt.

Nå. 03:43. Nu går jeg i seng. jeg kan ikke vente længere.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar