Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 10. august 2012

Mangel på følelser og inspiration

Jeg er skuffet.

Marilyn Manson er ikke som i gamle dage.
Jeg mener ikke, at han skal lave det samme musik som i gamle dage. Udvikling er godt.
Jeg læste på Youtube at nogen mennesker mener, at han kørte på had og vrede dengang, han var cool. Sådan er det jo ikke. Grunden til, at jeg ikke længere synes at han er så cool, er at hans musik ikke er inspirerende længere, der er ingen følelse i, der er "jeg skal tilfredsstille mit pladeselskab" i, og udover det er der bare hans sindssygt fede stemme.

Jeg lyder som en idiot, jeg ved det godt. Men han mangler noget. Ikke nødvendigvis hvad han besad i gamle dage, men bare noget, der kunne sprænge rammerne for, hvad musik er. Ikke noget, der bare glider ind under alt det andet som noget ligegyldigt nærmest popmusik. Hvor er han henne? Som sagt beder jeg ikke om had eller vrede, men bare en form for følelse.

Det er da ikke fordi, der ikke er nogen fede sange i blandt det nyere musik. Det er der da. Men det er så få, at det nærmest er latterligt. Jeg savner noget musik, der eksploderer i hovedet på mig og skriger "Her er jeg!" og slår benene væk under mig. Musik, som sparker røv, og ikke er noget, man bare sætter på, for at få energi til rengøring.

Men ja, jeg er skuffet. 
Det har jeg været siden "EAT ME, DRINK ME"

Hvad sker der for verden? Kongen dør og kronprinsen slås med sin musikstil. 
Der er Dave Mustaine og Megadeth.
Det ved man fandeme hvad er!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar