Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

tirsdag den 7. august 2012

Smileys

Jeg glemte aftenmedicinen i går. Eller...
... jeg havde ikke fået fyldt medicin op, da vi skulle i seng, så vi skippede den. Jeg er ret sikker på, at der ikke sker noget, så jeg er ikke urolig, selvom det ikke er noget, jeg har tænkt mig at gøre på fast basis.

Jeg har aftalt med René, at han skal ringe til vores læge og snakke for min sag ang. ryggen, for jeg har ikke mulighed for at komme ud. Hm! Og han vil have mig ud. Derfor ringer René, for han er bedre til at sige fra. Men pludselig, da jeg sad og hældte medicin op her til morgen, kom jeg i tanke om, at jeg skal ringe til ejendomskontoret og meddele dem, at lyset er gået i vores skralderum! Og det har det været i MEGET lang tid. De har åben mellem 8-8:30 - lægen har åben mellem 8-9. Jeg snakker lige videre med René. Sådan er dét.

Jeg har lige været på toilettet, og René sover. Derfor er jeg ikke blevet tørt heeelt godt bagi. Det går mig totalt på, men ryggen kan ikke klare det dér - og når jeg endelig får sat ryggen i den rigtige stilling, gør den forstuvede/whatever tommelfinger ondt. JA SGU! Jeg har selvmedlidenhed, og det ville DU også have, hvis du stod i min situation, for den er fandeme nederen!

I dag skal jeg vaske op og lægge tøj på plads. Jeg må have hjælp til det sidste, men opvasken kan jeg tage siddende. 

René ligger og griner i søvne. Aaww... Jeg har lyst til at kysse ham, men... Ja, han sover.

Jeg har i øvrigt overvejet - overvejet; intet er sikkert - at bruge smileys herinde. Det har jeg ikke gjort før. Jo, vist i starten. Jeg har bare overvejet det, fordi der af og til mangler en måde at udtrykke noget på, som en smiley ville have kunne gøre. Jeg ved det ikke. Det er stadig på tegnebordet - jeg er ikke færdig med at tænke over det overhovedet.

Og hermed... Vil jeg lave noget andet.
Det bliver spændende at se hvad...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar