Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 17. august 2012

You know who

Super ego bitch I've been evil a while

Jeg er totalt forført. Jeg er forelsket. Jeg er blevet taget med en storm - alt på samme måde, som dengang vi "mødtes" hjemme hos mig.  Han sang lidt for mig, men jeg forstod det ikke. Pludselig en dag, ganske tilfældigt, opdagede jeg, hvad det var, jeg reelt hørte. Jeg forelskede mig straks, og var det i mange år. Så begyndte det at dø lidt ud. Men nu... Nu er han tilbage med fuld storm, forfører mig, overtager mit hjerte og bruser igennem mine årer.

You are the church, I am the steeple - when we fuck, we're all God's people

Det var som at elske med musikken, det var som at elske med et himmelsk væsen, trods det snarere var det modsatte. Han betog mig totalt, gjorde mig levende, gav mig den gnist, jeg havde manglet. Han gav mig det liv, jeg desperat havde brug for. Og igen døde det lidt ud, det var som om hans kærlighed til mit hjerte engang imellem blev overtaget af andre. Men han vender altid tilbage. Altid. Hans stemme suger mig i hans retning, og hans sang gør mig i stand til at være menneskelig. Jeg finder mit liv i ham, jeg finder min stil i ham, fordi jeg relaterer til ham 100% - noget, som jeg ellers kun har oplevet en enkelt gang før dette. Og måske er dette en bedre relation, i og med at jeg ser mig selv i ham, på alle punkter, hvilket jeg ikke har gjort med andre. Tæt på - men aldrig helt. Når jeg elsker med musikken skabt af denne fantastiske mand, føler jeg mig forstået, jeg føler mig høj, jeg føler mig i live. Han forstår at sætte skub i brusen i mine årer. Jeg kan kun sige, at jeg elsker hvert et stykke af de følelser, han og hans musik vækker i mig.

2 kommentarer:

  1. Kender følelsen. Da jeg først så Terra på youtube, ved en fejltagelse, så blev jeg stille. Fordi jeg følte hendes musik. Og jeg forstod hvert et ord og kunne relatere til det hele.
    Derfor gav jeg aldrig nogensinde slip. Men det er ikke kun musikken, men hendes intelligens og hendes fantastiske personlighed. Har altid beundret hende for den måde hun SELV har kæmpet sig frem til det, hun har ønsket sig. Jeg har fulgt med. Jeg har købt hver en af hendes cdeer, som hun selv har fået ud.
    Så jeg kender godt til følelsen af, at beundrer et menneske så meget. Sommetider når jeg følte mig fortabt og misforstået, så fandt jeg ro i hendes musik.
    Og den februar, hvor jeg endelig mødte hende efter seks år, havde jeg en rigtig dårlig periode, men efter det gik det bedre. Halleluja, for disse mennesker, som inspirerer og forandrer andres liv.

    SvarSlet
  2. Tak for din kommentar, Tilde. Jeg er selv fascineret over, hvor intelligent Marilyn Manson er, og jeg ser det meget i hans tekster, der virkelig rammer. Jeg er glad for, at du oplever det med Terra. Det er en ganske speciel følelse, man får, når man pludselig falder over noget, der ændrer ens liv totalt. Jeg har ikke tænkt mig at skrive til Marilyn Manson, ej heller forsøge at møde ham. Men jeg respekterer ham virkelig meget. Mange siger, at han synger det, han gør, for at provokere. Men det gør han ikke. Han skriver om de ting, han tænker og føler. Han er et følelsesladet menneske, og provokation var måske lidt det, der var i starten, men det er det ikke længere.
    Alt i alt, så føler jeg mig inspireret af de ting han skriver og siger. Hvis du en dag får tid/lyst, så lyt til det interview med Marilyn Manson, jeg smider ind i bloggen - det vil betyde meget, hvis du gider.

    SvarSlet