Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 16. august 2012

Viden

Radio Køge!

Jeg hørte rigtig meget Radio Køge, da jeg var yngre. Vi taler måske... hm... 22-23 år. Jeg elskede især at lytte til musikprogrammet med "Kim Shaky Petersen". Jeg skrev engang ind til programmet for at høre KWS med "Where Did You Go?", og sør'me om han ikke spillede den. Jeg hørte Radio Køge hver dag. Der blev spillet totalt fed popmusik hver dag. Men en dag stoppede Kim Shaky Petersen. Der var ikke flere fede programmer til mig. Øv bøv.

Jeg fandt så ud af, at Kim Shaky Petersen var stoppet på Radio Køge, fordi man ikke længere måtte ryge i studiet. Det er en ærgerlig grund, men sådan var det. Omkring 4 år senere, tager jeg med René på besøg hos Kim og Majbrit. Og dermed kan jeg sige, at jeg personligt kender Kim Shaky Petersen. Vi snakker ikke om musik, fordi Kim snakker om film med René, men han ved så meget! Han ved stort set alt (overdrivelse fremmer forståelsen) om popmusik. Han laver ofte musikprogrammer til f.eks. 6-dagsløbet (cykelløb), og det var ham, der styrede musikken til mit bryllup. Det er egentlig meget pudsigt.

Jeg kom lige til at tænke på det, fordi jeg hørte den sang med KWS. Jeg har stor respekt for Kims viden om musik, og jeg kunne godt tænke mig at dele mine tanker med ham. Men. For der er et men. Jeg lytter mest til musik, som han ikke spiller. Jeg tror heller ikke, at han lytter til det. Jeg tænker f.eks. på Marilyn Manson, Megadeth og Type O Negative. Det tror jeg ikke, at han er interesseret i at snakke om. Men jeg snakker ikke så godt med Kim, hvilket ærgrer mig. Al den viden...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar