Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 24. august 2012

MDNA

Øv. Jeg nåede ikke ud fra området før mine knæ blev sure på mig, og jeg blev vildt svimmel igen, som jeg var i formiddags. Så René ringede til KBJ og vi gik hjem. Så nu sidder jeg her. Hader den slags. Her er gennemtræk = koldt, og jeg sidder og mailer med Katja. Mit hår sidder perfekt, men resten er bæ at se på. Derudover har jeg sindssygt ondt i venstre hofte? Christ, jeg er godt nok gammel, efterhånden! Jeg har altid ondt et sted. Det er simpelthen så gammel-kone agtigt. Desværre har jeg ikke nogen ammestueråd, så jeg er ikke helt gammel kone. Det skal man have. "Det hjælper på smerten ved hvepsebiddet at smøre rå løg på" - den slags. Ting, der ikke har hold i virkeligheden, men som man siger alligevel, fordi man tror at det er rigtigt.

Jeg har - udover perfekt hår - formået at få jeansene på. Det plejer jeg at kunne, men de plejer at glide ned. Jeg har fundet løsningen! De dér "gudetrusser" man kan købe, hvis ens lår gnider mod hinanden, så man får gnavesår. Så har jeg taget et par trusser på, derefter mine gudetrusser og har hevet dem op over maven og sat jeansene fast der! Så nu bliver de siddende. Ej hvor er det bare skønt, og hvorfor har jeg dog ikke tænkt over det for længe siden? Haha! Bare kald mig genial!

Jeg har sådan en trang til at smukkesere mig, men jeg kan jo ikke engang vise jer, hvor smuk jeg er, for jeg synes at der ligger nok billeder af mig på google - haha! Tænk at jeg slet ikke havde tænkt det igennem inden jeg smed billederne op! Hehe - sikke en bommert!

Jeg lytter til Madonna - fik sådan en lyst til at lytte til MDNA - det er en af de bedste plader med Madonna længe. Ej, okay, Confessions of a Dance Floor var nu også meget cool. Jeg har lyttet til Madonna i mange år, for før jeg opdagede det geniale ved rockmusik, var jeg en Madonna kind of girl. Alt musik, alle dvd'er og interviews, billeder - ALT - blev gemt, så jeg altid kunne se på og lytte til Madonna. Hun var så cool! Det er hun stadig, selvom der har være noget uheldigt imellem. Sådan er det altid. Hehe!

Ej - jeg bliver nødt til at smide noget makeup på ansigtet! I behøver jo ikke at se det. Det er bare for mig selv og min samling af billeder af mig selv - yeah, for sådan en har jeg! Ha!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar