Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 8. november 2012

Advarsel! Eller...

Hvad gør man, når man plages af en tung, tung hovedpine, hovedpinepillerne ikke virker, og ens hjerte er ved at stoppe med at slå alene ved tanken om, ikke at høre musik? Megadeth, Metallica, Type O Negative, Marilyn Manson... Det er ikke en god kombination, men jeg kan ikke trække vejret uden musik lige nu. Det føles som om jeg er ved at sygne hen og dø, fordi det er 20 minutter siden jeg sidst har hørt noget der bare ligner musik. Nu har jeg tændt for det, mere hovedpine, mere glæde - klokken er 23, der er kun et par timer til sengetid, mon ikke jeg klarer det?

Jeg ville gerne have læst i Bibelen i dag, nu hvor Jonna kommer på lørdag og stensikkert har forventet at jeg har læst bare lidt, men jeg har sgu ikke lige lysten til Bibelstudier lige nu. Jeg tror faktisk, at Hamid, som ikke aner, hvad han tror på, er ved at spore sig ind på Jehovas Vidners område, for det, han siger, lyder som det. Jeg ved det ikke, for han sejler mellem Koranen, Jomfru Maria, Helligånden og Dødsriget. Han siger, at han tror på Helligånden, og at han havner i Dødsriget efter sin død, hvor han vil blive omfavnet af Gud. Men han samler på statuer af Jomfru Maria, og han er i gang med at høre Koranen på lydbog. Jeg fatter det ikke, altså, jeg forstår ikke, hvor han er henne, rent religiøst. Men nu har jeg spurgt ham direkte, frem for at høre mystiske forklaringer.

Kender I det dér med mennesker, der flipper totalt dårligt ud fordi man har kørt en bil selvom man tager medicin, hvor der er en rød trekant på? Renés mor og far kan ikke forstå det. Både René og jeg har sagt det til dem en million gange: LÆS hvad der står. Der står ikke, at man ikke må køre bil. Der står "Forsigtighed tilrådes" - og det er ikke det samme. Det, der står, er med andre ord: Tag medicinen, tag lige en dyb indånding, og kør medicinen dig ikke kulret, så kør bil, men vær ekstra opmærksom på andre trafikanter. Jeg mener; kan det virkelig være så skide svært at forstå? Ja, det kan det åbenbart, men altså, folk kan jo bare læse, hvad der står. Men altså... Ja. Jeg må stikke dem adressen på den side, hvor man kan tjekke den slags (hos lægemiddelstyrelsen).

Jeg har ikke spist aftensmad endnu, og jeg kommer ikke til det i dag. Jeg gider nemlig ikke at lave mad. Og René er ikke specielt sulten, så vi spiser sgu bare, hvad vi sådan lige skulle få lyst til. Jeg har tænkt mig at spise et ristet naanbrød lige om lidt, hvis vi har flere. De smager fandeme så godt. Og inden da, vil jeg få mit internet til at fungere, samt gå på toilettet, for jeg skal godt nok tisse!!!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar