Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

onsdag den 14. november 2012

SMILEY! Epilepsi og hovedpine

Hm. Gik i seng klokken 6, stod op klokken 12. Sådan. Slut færdig. Jeg har udfærdiget en julekalender til René, så skal den bare udfærdiges. Det er en slikkalender, så jeg tænker at putte f.eks. 4-5 M&M's i en pakke, og så lave små poser. Den idé kan jeg nemlig godt lide. Han har ikke godt af en slikkalender, men det er der bare ikke noget at gøre ved. Jeg synes at han fortjener en god julekalender!

Jeg har fået hovedpine her for 2 minutter siden - det er nok for lidt søvn. Hovedpinen sidder i venstre side, som normalt, og lidt over øret og op mod tindingen. Mærkeligt. Min hovedpine plejer at sidde i baghovedet. Den hovedpine, jeg har nu, er fandeme led, altså, den arbejder hurtigt. Den sidder 100% i venstre tinding nu. Måske jeg bare skulle sove lidt mere, altså, jeg føler bare ikke for at sove, selvom den dér tunge, tunge dunken i tindingen bliver ondere og ondere. Jeg ved faktisk ikke, hvad der så er bedst at gøre...

Smiley'en (undskyld hvis jeg har stavet dit navn forkert, men jeg pludselig kommet i tvivl) - hvis du læser med, og læser at jeg har sovet 6 timer eller mindre og har fået en tung hovedpine fra minut til minut - hvad mener du så er det bedste, jeg kan gøre, i henhold til epilepsien? Jeg har brug for et råd, så hvis du læser med, må du VIRKELIG gerne kommentere! Jeg overvejer nemlig at skrive en e-mail til neurologisk ambulatorium for at spørge dem, hvordan jeg skal forholde mig til det. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar