Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 16. november 2012

Neu.amb!

Bare rul den røde løber ud, kom med trompeter og fanfarer, folk der klapper og tilbeder Ibuprofen i store mængder (600mg), for det har taget mine menstruationssmerter fra 9 til 8 på en skala fra 0 til "Av for helvede, bare begrav mig med det samme" - så jeg kan rent faktisk bevæge mig nu, uden at få store smerter. Det var godt, at jeg fandt de piller i skabet. Jeg har godt nok fået dem udskrevet mod slidgigt i knæene, men det gør nok ikke så meget.

Og de søde, søde sekretærer fra neurologisk ambulatorium har netop ringet og givet mig en tid på torsdag klokken 11:30. Sådan, Kalle! Den har jeg ventet på siden september. Det er sgu alligevel cool, for jeg står først til kontrol i december. Så I kan nok se, at det er fedt, at jeg får en tid allerede den 22. november! Jeg elsker neu.amb., selvom jeg normalt disser dem. Det fortjener de tilsyneladende ikke.

Renés "Alvorlige snak" i går, var i øvrigt bare pis. Der var ikke nogen "alvorlig snak", han tog bare pis på mig. What the hell??? Han ved hvordan jeg har det med den slags, og så laver en sådan en på mig? Han er fandeme en æselrøv, altså.

Mit hår er faktisk ret fedtet, men det sidder ret godt. Sært. Det plejer ikke at følges ad. Nå nå. Én gang skal jo være den første. Sidder og venter på hjemmehjælperen, der skal støvsuge min lejlighed. Eller... Vores lejlighed. Det er ikke løgn, det dér med, at når man er et par, så er alting pludselig "vores" og der er ikke noget "mit" - i hvert fald ikke særlig meget. Det er faktisk pinligt. René og jeg har sådan set lidt ens frakker - min er en uldfrakke, Renés er en regnfrakke, men formen er lidt den samme. René har sorte bukser på, det har jeg også. Vores sko er ens. Vi har forskellige vanter, men ens refleksbånd. Vi har ikke ens halstørklæder, og René går med hue. Han har en rød hue, faktisk. Vi er sådan lidt... Hr. & Fru Danmark. Der er ikke ret meget "Mit" eller "Min" her. Det er "vores".  Hvis man kommer til at sige f.eks. "Det er min dvd", fordi man selv har købt den, så siger man bagefter "eller, det er vores, ikke" - for lige at redde den.

Mit internet er pisseirriterende.
Jeg hader det.
Jeg kan ikke leve uden det.

3 kommentarer:

  1. Da jeg var en ung pige (haha!) på 15 år gav min læge mig Ibuprofen på 600 mg. for svære menstruationsmerter (:

    SvarSlet
  2. Ja, for de er ikke en skid stærke, det er sådan nogle svage nogen. Jeg forstår ikke, hvorfor det ikke er håndkøb. Men jeg har dem, og det er hovedsagen! Jeg lover dig for, Cecilie... Av. Men det er ved at dø lidt ud her til aften. Det er jeg godt nok glad for. Så det er nok gået væk i morgen. Jeg bløder heller ikke ret meget længere.

    SvarSlet
  3. Altså... Jeg havde ikke taget én tablet, det var ikke derfor det var "i store mængder".

    SvarSlet