Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

søndag den 18. november 2012

The Hottest Of Them All

Jeg har lige set "Julefrokosten". Af uvisse årsager, må jeg nok indrømme, at ham "prettyboy" Anders Bo, som han hedder i filmen, faktisk er temmelig lækker. Thomas Voss. Han er sgu da lækker. Normalt synes jeg, at de lidt "anderledes" mænd er mere attraktive, men ham her... Han har "det". Han kan i hvert være en god kandidat til mit X-factor, selvom Dave Gahan nok vinder. Nu må vi se, hvem den næste, der bliver stemt ud, er. Hvor mange kandidater skal der være? Skal vi sige 5? Så må jeg stemme 1 hjem ad gangen - men hvor ofte? Skal vi sige én om ugen? Godt. Her er mine kandidater:

1. Dave Gahan
2. Bruce Willis
3. Lady Gaga
4. Jack Black
5. Wes Scantlin

Det er mine kandidater, ikke i den rækkefølge, men bare på min liste. Den kommer så til at foregå over 5 uger, hvis jeg husker det. I den her uge skal ingen stemmes hjem, men på næste søndag skal en af disse lækre-smækre mænd/kvinde sendes hjem. Jeg har selvfølgelig flere, der kan komme med på listen, men det er kun en top 5, så det er bedst med dem, der er hoppet ind for nylig - som f.eks. Thomas Voss, som jeg først har tjekket ud i dag, og oven i købet først her til aften. Det bliver en hård nyser.

Serien med mine kandidater kan jo ikke hedde X-Factor, eftersom noget andet hedder det. Jeg spekulerer på, om jeg måske hellere skulle gå med noget musisk talent - jeg ved ikke, om Thomas Voss spiller et instrument (vær nu ikke så perverse) eller synger i et band - men ellers er alle de andre jo sangere... Jeg tror, at jeg skifter Thomas Voss ud med en, som laver musik. Uh, men det gør Bruce Lækker Willis. Derfor ser listen anderledes ud end den blev beskrevet før. Det bliver nogle rigtig svære valg. Så til på søndag den 25. november vil jeg tænke over, hvem der mon skal stemmes hjem først.

Hm, men det var det dér navn, jeg kom fra... Hvad med... "The Hottest Of Them All" - det bliver ikke bedre, for jeg har absolut ingen ideer.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar