Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

tirsdag den 20. november 2012

Vindruer og heavy metal lover

Vindruer! En hel bakke, kun til mig. Mums!

Jeg hører "Dirty Sticky Floor" og "Heavy Metal Lover" og jeg F*CKING elsker de to sange! Det kører på repeat her, og - dudududu, I'm lovin' it! (jeg forsøger at skabe et MacDonald's reklame-agtigt flow her)

Jeg kan slet ikke få nok af at høre det, det er musik for guderne (sammen med MM, TON og Deth), jeg elsker det, jeg kan slet ikke leve uden at høre det her musik, det føles som om det får blodet til at bruse hurtigere igennem mine årer end det ellers gør, det gør min vejrtrækning lettere, jeg bliver nødt til at danse, omend jeg sidder ned, og jeg sidder selvfølgelig og synger med. Eller hvad man kalder det. Haha. Jeg elsker det! ÅH GUD! Jeg elsker Lady Gaga for at have skabt "Heavy Metal Lover" - Lady Gaga er i sandhed en af de bedste - en af dem, der ligger højest af alle! Hun er så freaking awesome at jeg næsten må bøje mig i støvet. Plus at hun er guddommelig at se på. Så bliver det ikke meget bedre. Det skulle da lige være Marilyn Manson. 

Jeg er simpelthen så ked af, at jeg snart skal i seng, for jeg kan slet ikke se mig selv stoppe med den her musik nu... Men René skal til møde i morgen klokken 11, og det er alligevel noget af en gåtur. Så han skal være på benene seneste 8:30, derfor skal vi nok i seng om en times tid. Halv et. 

Åh! Men musikken...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar