Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 17. november 2012

Den samme, gamle historie

Mine smerter er ved at aftage, vil jeg lige indskyde (fra start), så jeg tror sgu, at jeg overlever. Nu skal jeg jo så holde den dér fest, jeg lovede... Yikes. Jeg har ingen penge, og jeg er kan ikke lide andre mennesker. Jeg skulle nok have været mere åben for chancen for at overleve.

Jeg regner endda med, at jeg kan klare at gå en tur her om lidt. Det glæder jeg mig til. Frisk luft er et must! Jeg ved godt, at jeg har siddet i gennemtræk hele dagen - men det er IKKE det samme! Just saying.

René har fortalt mig den samme historie 40 gange siden i går. Jeg ved godt, at han er dybt forarget over det, men for fa'en, altså... Jeg får muligvis spat. Næste gang jeg hører den historie, siger jeg det altså til ham, for NU er det fandeme nok, altså.

Jeg synes at René spiller for lidt computer. Jeg har købt "Diablo III" og "Dishonored" til ham, og han spiller dem ikke. Men OK, han kan ikke spille på grund af ryggen. Jeg ved godt. at han gerne vil, men ikke kan. Jeg har købt de åndssvage spil så han kan lave noget andet end at se Youtube. Men sådan er det så ikke. Måske en dag, når vores arbejdsværelse er færdigt.

Out. 
For nu.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar