Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 2. november 2012

Wauw....

... Jeg er da bare genial til det dér "stavning" eller hvad det hedder. "Godammit". Så kan I lære det, alle jer bønder fra alle andre steder end min lejlighed i Køge.

Mon ikke min oksesteg da bare blev helt perfekt? Mmm... Og min sovs blev rigtig god. Kartoflerne var perfekt kogte. Faktisk (kom til at skrive 'fatkiss' - haha) var det en utrolig lækker middag, og René blev meget glad for den gave, jeg havde købt til ham. Det er dejligt. Jeg tror, at jeg til hans fødselsdag vil købe noget andet end film eller tv-serier. Det skal være noget computergejl, men hvad, ved jeg endnu ikke. Det kan også være noget værktøj af en art. Uanset hvad glæder jeg mig i hvert fald. Jeg håber lidt på, at jeg måske kan "låne" (som i grabse) af min farmor, f.eks. 500 kroner - det er det, hun plejer at give mig. Så kan jeg nemlig købe noget her til jul!

Men jeg nu er der jo en kæmpe opvask fra madlavningen, så jeg vil smutte ud og kaste mig over den. Det er rart, at den er væk, når hjemmehjælperen kommer i morgen!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar