Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 8. november 2012

Ro over feltet - den gamle sover

Hmm... Jeg kan ikke kende forskel længere. Jeg vågner klokken 8 om morgenen, tror det er nat, vågner klokken 16 og tror det er morgen... Min svigermor og mor har den teori, at det er fordi jeg ikke får det lys, jeg skal have, mens René mener, at det er fordi jeg sover alt for uregelmæssigt. Jeg tager jo lure klokken 23, klokken 07, klokken 15, klokken hvad som helst - og på et tidspunkt kan man ikke længere finde rundt i, hvilken tid på døgnet, man vågner op til. Jeg ved ikke, hvem der har ret. Måske en kombination? Måske burde jeg sørge for mere lys OG forsøge at sove regelmæssigt?

Jeg har tilsyneladende gjort skade på min kæbe mens jeg har sovet, for jeg har ondt i stort set hele venstre side af hovedet, og det føles som om kæben ved ved at blive revet af. Og så er her i øvrigt pissekoldt. Jeg fryser bare sindssygt meget.

Nu er vi efterhånden nået til den 8. november, og jeg har ikke engang fået lavet halvdelen af julekortene. Ja. Hvad siger I så, jer der grinte af mig, fordi jeg startede i august? Psh! Den slags tager altså tid, selvom det egentlig er ganske enkelt. Jeg må nok hellere lave et par stykker ny, hvor der er ro over feltet. René sover nemlig stadig.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar