Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 30. november 2012

Min ikke helt oprigtige undskyldning

Jeg skrev det her til min far i går aftes. Jeg glæder mig at læse, hvad han mon har af svar til det, for min mor sagde at det var min skyld det hele.

"Hej!

Det var altså virkelig ikke for at skabe rav i den, at jeg fortalte dig det med mobiltelefonen. Jeg ringede til Anja onsdag aften og sagde "Jeg hører at Iben skal have en mobiltelefon i julegave, og det kan jeg jo slet ikke hamle op med. Er der nogen andre ønsker?" Anja svarede mig: "Jeg har ikke hørt noget om nogen mobiltelefon. Det tror jeg ikke, for vi har aftalt at hun får min gamle, og at vi køber et abonnement til hende" og hun spurgte Mark, der sad ved siden af, og han svarede Anja, at der havde været tale om det, men at det ikke var blevet til noget. Jeg tænkte ikke videre over det.

Men senere på aftenen kom jeg til at tænke på, at det ville være enormt ærgerligt hvis I skulle ud og købe en julegave 23. december, og jeg tænkte på, om jeg skulle sige det, men besluttede mig for at gøre det, fordi jeg regner med, at I ville gøre det samme for mig. Så jeg ringede til dig i dag for at sige det, og da jeg snakkede med mor, var hun meget vred, og sagde at jeg har lavet rav i den, hvilket jeg slet ikke kan forstå, eftersom jeg bare forsøgte at være venlig.

Men måske har jeg tolket Anjas eller Marks udtalelse forkert, så det er nok bedst at I får det udredt, hvis det ikke er blevet det allerede.

Jeg er ked af, at jeg har skabt problemer for jer.

Kys fra Rikke"

Det er det bedste, jeg kan gøre, for jeg har vitterligt intet forkert gjort. Det var måske en dum idé at sige det, jeg kunne jo bare have sagt at de lige skulle tjekke med Mark og Anja vedrørende den gave. Men jeg gik ud fra, at de var voksne nok til at kunne snakke om det. Hvorfor skal der mailes og ikke bare snakkes, og hvorfor skal jeg skældes ud, for noget jeg bestemt ikke har gjort forkert? Jeg gider ikke det dér. Det er derfor jeg bedst kan lide at finde på mine gaver selv. Bare gå og browse lidt, og finde det helt rigtige. Men fordi jeg ringede til Anja og sagde "Hey... Jeg kan ikke hamle op med en mobiltelefon" har jeg tilsyneladende ødelagt hele julen. Psh.

Måske er det meget godt, alligevel, at jeg skal holde jul hos svigerfamilien. Jeg ville da være så indebrændt på mine egne forældre, at juleaften ville være negativ. I stedet får jeg en rar aften, masser af hygge og en familie, som rent faktisk godt kan lidt mig. How about that!

Jeg har bestilt Ibens og Mads' gaver her til morgen. De kommer med posten i løbet af næste uge. Cool.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar