Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 15. november 2012

I want more!

Åh! Jeg er SÅ meget brændt varm på "Dirty Sticky Floor" af Dave Gahan! Sangen er bare genial - og hvor er manden dog blændende lækker! Hende, der nynner lidt med, er ikke så smuk, men hun er sgu ret forførende alligevel. Det er i det hele taget en god fornøjelse at lytte til den sang! Pt. ligger den på min liste over sange, der burde høres. 

Min menstruation slår mig ihjel, hvilket er lidt ærgerligt, eftersom jeg så går glip af en masse musik. Jeg ville ikke være klare over det, fordi jeg var død, men det er en skræmmende tanke, at der ikke er mere musik!

Jeg har siddet og lavet en indkøbsliste til René, som skal handle med sin mor i dag, jeg har omhyggeligt nedskrevet tingene i den rækkefølge, de er i inde i butikken. Men tror I at han gider at læse den?! Nej, nej, for han har ondt i maven (i går), og nu sidder han og lytter til en samtale, han optog mens han var på BOMI. Jeg sidder og venter på, at han bliver færdig, så han kan se og godkende indkøbslisten. Måske skal noget fjernes, måske skal noget tilføjes. Hans mor kommer om ½-1 time, og den dér samtale, han har optaget, er lang, fordi det er den afsluttende samtale. 

Jeg tør næsten ikke at sige det af frygt for, at det så sker - men jeg har fået lange negle på tommelfingrene. Det er sgu cool! Det er meget sjældent, det er sket. Er det sket før? Det tror jeg sgu ikke. De plejer sgu at flække ret hurtigt. Det gør de garanteret om 5 minutter, nu hvor jeg har nedskrevet det.

Jeg tror i øvrigt at betændelsen i tårekanalen, som jeg vist nok skrev om i går, er et bygkorn. Svigermor har i øvrigt været her i dag, hun syede hægter i min frakke, som har et elendigt design, så den blæser op fra under brysterne - og det gør den jo så ikke længere. Det er fedt nok. Lige nu er hun på shopping med René. De skal købe dagligvarer, så helt shopping er det måske ikke. Jeg er lidt svimmel, men har dog formået at rydde op i køkkenet, som René spurgte mig, om jeg gad, og jeg er i gang med at lufte ud, luftfugtigheden er faldet med 10%, så det er en herlig ting. Den var også helt oppe på 62%. Alt, alt for meget. Den skal ligge under 60%. Nogen siger 70. Mellem 40-70. Men det er mellem 30-60%. Så I kan nok se, at gennemtræk er et must, og det er så det, jeg sidder i nu. Jeg håber ikke, at jeg bliver syg. Jeg sidder ikke direkte i gennemtræks-stimen, men i det ene af de rum, hvor vinduerne er åbne. Vi har 3 rum med vinduer, og jeg har åbnet 2 af dem.

Hm.  Denne dags visdomsord må komme fra Dave Gahan:

Ask me what I want - easy, that's just more!

- Dave Gahan, "Dirty Sticky Floor"

Ingen kommentarer:

Send en kommentar