Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

onsdag den 14. november 2012

Anholdt af Sexpolitiet klokken 17:20

Hvad mon René tænker, når nu jeg har vasket op HVER dag i 4 dage? Han må føle noget. Han har det pissedårligt med rod i køkkenet, så jeg har virkelig gjort en indsats for at holde orden i de har 4 dage. Jeg synes selv, at jeg har klaret det rigtig godt.

Mmm... æbler.

Jeg har købt 4 Herstal skåle mere, af dem der er sorte uden på og lime eller lilla inden i. Det er supercool, for lime er min yndlingsfarve, og lilla er Renés. 2012 har virkelig bare være de to farvers år, altså. Vi har også købt hver vores medicinkurv i ovennævnte farver. De skåle fra Herstal er supercool, og vi bruger dem hver dag. Derfor har vi besluttet at stille de almindelige skåle lidt væk, og så bruge Herstal skålene i stedet for. De er større, nuvel, men det behøver ikke at betyde større portioner. 

Jeg er altså vild med "Ta' og fuck af" - jeg har, ærligt, ikke hørt andet i dag. Jeg elsker den. Jeg elsker sangen, jeg elsker teksten, jeg elsker stemmen! Det er den fedeste sang længe!


Hvorfor har jeg egentlig ikke set "Alle for en" 3 gange i stedet for kun 2? Gabriel Iglesias' show kommer også snart på dvd. Yay! Det skal så meget i samlingen! Sgu cool! Han er en af de sjove, altså. Bedre end MANGE af de danske. I LOVE YOU, GABRIEL! 

Okay. Klokken er halv tre, og jeg fucking gider ikke at gå i seng, jeg er ikke træt, jeg er på festniveauet, og jeg kan næææsten ikke klare at skulle i seng, når den her cool sang spiller i mine hovedtelefoner. Godt nok har jeg den i musikafspilleren, but still. Jeg elsker den så højt, at jeg sgu da ikke bare gå i seng, altså... Psh!

Fuck for fanden i helvede jeg fryser om fødderne = jeg fryser over over det hele. Jeg synes altså, at her er koldt. René sagde, at han er glad for, at jeg gerne vil putte med ham oftere end før, når vi skal sove, for "så føles det mere som om vi er sammen" - aww... Min mand er sød. Han blev anholdt af Sexpolitiet i dag klokken 17:20, men jeg var nødt til at løslade ham, fordi han ikke havde været i bad. Han er den dejligste. Det synes alle andre også om deres kærester, koner og mænd - og det er FANDEME sådan, det skal være. Man skal synes at ens partner er den bedste i verden for en selv - ellers er det sgu ligegyldigt. Eller er det bare mig? Der er nedture. Hehe. Men René er bare min yndlingsnisse. Især her til jul, med den perfekte julegave, han skal tage imod! 

Mmm... Kys. Lækkert!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar