Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 23. november 2012

Uden titel

Jeg fandt naanbrød i skabet. Natural. Det var ok at spise. Så det lavede René til mig, og jeg fik noget at spise. Nu er det så dagen efter og... Hmm... Jeg kan ikke vurdere det nu, det er 1 time siden, jeg stod op. Lige nu... Nej. Men sådan er det jo bare. Det kommer nok om et par timer. René skal til fysioterapi i dag, i Herfølge, han skal være der klokken 11, så jeg sidder bare her og kigger imens. Jeg kan ikke rigtig lave noget imens, fordi han sikkert ringer. Jeg kunne ellers godt bruge et bad, og køkkenet kunne godt bruge en kærlig hånd. Jaja. Men jeg kan jo ordne køkkenet MENS han er til fysioterapi, så venter jeg med badet til han kommer hjem - han er alligevel ikke så glad for, at jeg går i bad, når han ikke er hjemme, fordi jeg har en tendens til at glide på gulvet. Men det er jo ikke sikkert, at han rent faktisk tager afsted. Måske har han for ondt. Han ville lige se tiden an, sagde han før, for han skal først gå 10:10.

Jeg er begyndt at sove meget. Ja, altså, jeg sov meget i forvejen, så det er en forkert formulering. Men hvis jeg går i seng f.eks. klokken 24, kan jeg stort set ikke vækkes før ved 9-tiden. Det er fuldstændig vanvittigt. Jeg plejer ikke at sove natten igennem, og slet ikke så lang tid. Plus at jeg tager flere lure, men af kortere tid, så det egentlig går op i sig selv. Men jeg ved ikke, hvad der sker. Jeg sover bare. Vildt.

Jeg har ikke fået nogen mén af pis i øjet, tror jeg. Jeg ved det ikke med sikkerhed, men der er ikke nogen problemer med det. Til gengæld er der noget galt med det andet. Det er som om der engang imellem kommer en hinde på øjet, så det bliver en anelse tåget. Det gør stadig ondt.

Hovedpinen er ved at være godt deroppe af. Der er en risiko for, at den bliver en af de monstertunge hovedpiner, der giver en en følelse af, at man muligvis er ved at dø.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar