Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

onsdag den 7. november 2012

Den sataniske Helligånd og den lange ende

det er heligånden jeg tror på skat. du foklarede mig engang om at det er en mellem ting i mellem satanisme og kristendom. tror jeg så vidt jeg husker.

- What the...? Er Helligånden en mellemting  mellem satanisme og kristendom? Og det har jeg sagt? Ej, nu stopper festen sgu. Det har jeg godt nok aldrig sagt. Hvorfor helvede skulle jeg sige det?! Han tåger rundt mellem islam, katolicisme og diverse kristne sekter. Det er fuldkomment sindssygt. Jeg ved godt, at det kun er en periode, han har haft det sådan her før, men for fa'en... Hvis han kunne vælge én tro og holde sig til den, ville det være langt nemmere at kunne læse lidt op på det. Men på den anden side er det fedt nok at man selv sætter sin religion/livsfilosofi sammen, så man får det helt, som man vil have det. I ved, skræddersyet til en selv. Det er jo fedt nok, så måske jeg i stedet burde lytte til tanker som denne: 

[Jeg] glæder mig til at se om det er sandt at efter døden vil min sjæl være en del af lyset. tusind og en nat videre i det evige himlen. syntes du ik det er spændene. vi får svart på livet her som vi lever den nu. i det næste liv. nogen gange tænker jeg stærkt på at når vi tror os selv skal vi tro på gud. fordi han skabte os. og han gjorde det i sit ejet billedde. så han ligner os. dejligt at tænke sådan. nogen gange tænker jeg at bare den busk jeg ser foran mit hus er designet til at vi skal kunne opfatte den og li den præsis som den er

 Måske jeg selv skulle lægge mere vægt på at finde ud af, hvad min filosofi er. Jeg tænker ikke over det, andet end i sammenhæng med Jonna. Men jeg kan faktisk godt lide at have tanker om den slags. Så måske Hamid i virkeligheden har fat i den lange ende?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar