Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 8. november 2012

Det er ikke cool at knalde en gorilla

L***!!!

Det dér "Windows 8" - LORT! Det er umuligt at finde rundt i, altså. Jeg bliver idiot af det, ganske enkelt, intet er som det plejer at være, intet er, som man kan regne med - og det pisser mig af, for jeg er ikke en skid teknisk! Jeg kan stadig ikke finde ud af... noget på min nye mobiltelefon! Jeg blev aldrig færdig med at lære den gamle mobil at kende, og hvad sker der for det dér trådløse internet, og hvad fanden er det for nogle åndssvage kasser (nej, ikke dem) som præger "metroen" i Windows 8, så jeg bare fatter minus og ikke kan finde ud af en skid?! Jeg har muligvis snart ikke en computer længere. For jeg har kastet den ud af mit vindue i raseri. Godt nok vil den sikkert overleve et fald fra stueetagen, men jeg kan jo vente til en dag med silende regn. Røv-styresystem! Jeg vil have Windows 7 tilbage. Men som Renés far siger; "man skal bare lige vænne sig til det". Det irriterer mig, at en mand på 63 år er mere teknisk end jeg er. Men sådan er det jo, altså. Når jeg har fundet ud af, hvordan man ringer til nogen fra min mobiltelefon, så skal jeg sikkert have en ny. Jeg magter det snart ikke længere!

Og jeg vil gerne påpege overfor dem, som har fulgt bare lidt med, og har læst at jeg, som ALDRIG tager tøjet af, bortset fra når det skal skiftes eller jeg skal i bad, rent faktisk har formået at sove i kun trusser og strømper. Det var ikke noget problem at sove. Men da jeg vågnede, var det meget ubehageligt. Jeg må indse, at det dér med at sove nøgen, bare ikke lige er mig. Jeg sover bedst, hvis har jeg strømper på, et par ragsokker udover, trusser, et par joggingbukser, en bh og en langærmet bluse, helst rullekrave, så halsen også er dækket, og gerne ekstra længe ærmer, så  mine hænder kan passe ind i blusen. Det er sådan, jeg skal sove. Men jeg går altid i seng med strømper (af og til med ekstra strømper ud over), trusser, bh og en T-shirt. Det er kun hvis jeg bare skal have en lur, jeg sover med fuld påklædning. Men åh, det føles så godt!

Jeg drømte i nat, at jeg fik et lyserødt boxset med alle Madonnas plader (cd'er) i, som en trøst fordi min søster havde stjåle min kæreste, efter de begge to var blevet radioakrive, da min søster knaldede en gorilla, der åbenbart smittede hende, og min eksfyr syntes at det var sexet... Ja, jeg ved godt, at det ikke fungerer sådan (især for aben), men det var en drøm. Jeg har ikke engang en søster, jeg har aldrig så meget som tænkt på at knalde en gorilla, og jeg tror ikke, at en abe kan bære på radioaktivitet, som kun smitter dem, den knalder med. Og i øvrigt har jeg en del af Madonnas plader i forvejen. Hehe. 

Katja - jeg håber at du snart bliver rask.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar