Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

søndag den 4. november 2012

Husk batterierne!!!

Jeg er en rigtig kælling for tiden. Jeg ved ikke helt, hvad der går galt oppe på øverste etage, men der må være noget galt med chefen. Måske er hun taget på en lidt for tidlig juleferie. Måske er hun stukket af med en million celler, uden nogen har opdaget det, før jeg begyndte at opføre mig mærkeligt. Alarmen virkede åbenbart ikke. Så kan man måske lære at skifte batterier!

Jeg gik i seng omkring 01:30 i går. Jeg har sovet til klokken 13 i dag. Uden en eneste pause. Jeg tror ikke, at jeg nogensinde har sovet i så langt stræk uden at vågne bare en lille smule... I går så René en ungdomsudsendelse fra 80'ernes DR, og jeg var i køkkenet. Lige som jeg trådte ind i soveværelset (hvor fjernsynet står), kom der en scene, som jeg kendte. For jeg havde havde mareridt om den som barn. Selv musikken var med. Efter jeg voksede op, troede jeg, at det var en version af "Star Wars", jeg selv havde dannet mig i min underbevidsthed. Men der var den lige dér. Den scene. Det var underligt at gense den. Jeg blev både overrasket og en smule bange - en angst fra min barndom, vil jeg tro. Men jeg synes stadig at det var ubehageligt at gense den, for drømmene dengang var meget ubehagelige.

Jeg har det mærkeligt oppe i hovedet, og jeg ved godt, at jeg er syg, men jeg er ikke mere syg, end jeg kan fungere "normalt". Jeg har ikke brug for en læge eller noget. Det er slet ikke sådan. Jeg har heller ikke mulighed for at komme til Fjorden nu. Jeg har også hovedpine. Jeps. Hvis du kan nævne noget, jeg ikke fejler, så sig lige til - det kan være, det kan passe ind i min liste af sygdomme.

Men jeg har mystiske tanker, og jeg ved det godt. Det betyder dog ikke, at jeg ikke kan tænke normalt. Jeg synes i hvert fald at mine tanker er normale. Måske trænger jeg bare til at spise noget. Jeg har nogle klementiner, som jeg kan spise af. René købte nettet til mig i går, og der er næsten ikke flere tilbage. Jeg elsker det lort. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar