Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

søndag den 11. november 2012

Any time, any day!

Yeah. Jeg har fået designet et totalt lækkert bogmærke! Nu skal det bare udføres. Det skal ikke lamineres, for plasticen kan skade siderne i Bibelen, siger René, og det har han da sikkert ret i. Så vi laver det  på et stykke karton, smukkeserer det med lidt forskelligt gejl. Jeg fik fundet verset, jeg gerne ville have. Salme 37:28 - "For Jehova elsker ret og han forlader ikke sine loyale" - det sagde Jonna i dag, at hun rigtig godt kunne lide, og det passer til hele min idé om det her mærke. René vil have at der skulle stå "læremester", men jeg ændrede det til "mentor", og han ville have at der skulle stå "fra dine studenter", og det rettede jeg til "dine studerende". Jeg havde ikke regnet med, at det skulle være så ... Mentor/studerende agtigt, men altså... Ja, René skal også have noget at skulle have sagt. Men "Mentor" og "Dine studerende" står på hebraisk - og det er fuckersvært at skrive! men jeg tror, at jeg muligvis har klaret det. Det bliver spændende at se, om det når at blive færdigt til på lørdag eller hvornår hun nu kommer. Det er så sjovt, den slags, jeg glæder mig allerede!

Og nu er det efterhånden tid til at komme i seng, jeg burde være gået i seng for en time siden, men sådan blev det ikke, og nu er klokken 2, selvmål, når jeg ikke har ikke taget nogen lur i dag og faktisk er pissetræt. Men er det ikke fantastisk? INGEN lur? René opfordrede mig 2 eller 3 gange til at hoppe på luren - men jeg forblev vågen! Han er en dårlig rollemodel. Eller hvad den slags hedder. Haha.

Jeg vil gerne påpege, at jeg har ryddet op og vasket op og lavet mad, alt sammen i dag, og jeg er pissestolt. Yeah. En eller anden må være død og har efterladt mig som dronning - cool! Men "gudinde" passer bedre! Jeg klarede dagen! Jeg FUCKING klarede den! Jeg var liiige ved at give op, tage en lur, bestille pizza og fortælle René, hvad han får i julegave. Men så kom der orden på sagerne. Jeg holdt mig vågen, fik stegt det åndssvage kalkun og lavet risretten, og jeg fortalte ikke René, hvad han får. Hvorfor? Fordi jeg er Fucking sej! Damn right!

Og nu er mit internet røget. Great, Dette indlæg bliver muligvis først smidt ud i morgen. Men... Det er jo "i morgen", for jeg har som sagt ikke været i seng, og det er 2 timer over midnat. Who gives a shit. Jeg smider mit indlæg ud, når jeg vil!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar