Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 10. november 2012

Aftentur og bandekrig

Jeg har lige været ude at gå en tur. Det er fredag aften, så selvfølgelig kom der de 500 politibiler og ambulancer, der plejer. Men... Hvorfor går man ud på det tidspunkt, når man godt ved, at det er dér, det er allerværst?

Jeg bor inde i den sorte "cirkel" (bær over med mine tegneevner)
Mellem den sorte cirkel og den røde "cirkel" er alle sure på hinanden, og især i weekenderne går det galt med pistoler, knive, slåskampe og alt muligt andet. Det er en dårlig idé at bevæge sig ud fredag og lørdag aften. I hvert fald hvis man går ned omkring Boholte Centeret. Det er så meget et no-go så det kan ikke siges nok gange. En dag var René og jeg nede på det lokale pizzeria (der er 500 pizzeriaer i Køge, men nu snakker jeg om det i Boholte) for at spørge om åbningstider og udbringning. Jeg går uden for og venter, og der står en kæmpe gut med guld overalt og siger i sin mobiltelefon "Muhammed? Ham er der taget hånd om" - jeg blev så bange, jeg skyndte på René og vi gik hjem i en fart. 

Det er et minus ved Køge. Alle de bander og bandekrige. Men når man så slår sig ned midt i "The Danger Zone" beder man jo selv lidt om det. Jeg tror bare ikke helt, at nogen af os havde sat os ind i, hvor slemt det reelt er. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar