Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 23. november 2012

Romantik på højdepunktet! (synes jeg)

René sagde spontant til mig forleden dag:
"Din makeup er pæn" og da vi kom ned i Kiwi var der to piger, måske sidst i teenageårene, der fik sig en ordentlig stirrer. Normalt fanger jeg folk i at stirre på min mave. Men de stirrede på mit ansigt. 
Jeg sagde til René: "Er du sikker på, at min makeup er pæn?" 
Han sagde:  Ja, Hvorfor?" 
Jeg svarede: "Fordi de der to piger i køen i Kiwi gloede mærkeligt på mig"
Han svarede: "Det er fordi de er misundelige over at de ikke kan finde ud af at lægge makeup"

Her til aften skulle vi ud at gå. Da vi kommer ned af trappen, og jeg står og venter på, at han tømmer postkassen, kigger han på mig og siger:
"Har du egentlig ikke tabt dig?" 
Jeg grinte og svarede: "Jeg tror nu nærmere at jeg har taget på"
Han svarede: " Du ser bare så slank ud"

Han er simpelthen så sød for tiden. Jeg er glad for, at det allerede går bedre mellem os. Jeg føler virkelig at det går rigtig godt.

Iben (min niece) ønsker sig "film" eller "bøger" i julegave. Hun er... hmm... 8 år, tror jeg. Hvad fanden ser man, når man er 8 år? Hvad læser man? Jeg kender absolut INGEN jeg kan spørge om det. Måske kan jeg spørge om det i den bogbutik, jeg går ind hos. Hvis jeg vælger en film, er jeg lidt... "On my own". Hun har en Macbook og en iPad, men jeg ved ikke, hvad hun laver på lortet, og hvad det koster, og jeg ved ikke, hvilken version det er. Mads (min nevø) er 5 år nu, har også en MacBook og en iPad. Men Mark (min bror) siger bare, at Iben ønsker sig film eller bøger, og at Mads ønsker sig alt i en legetøjsbutik, men især Star Wars gear. Måske kan man købe tegnefilm for børn på 8 år i BR? Så kan man måske spørge ekspedienten om gode råd. Mads skal vel bare have det sidste nye Star Wars inden for et 300 kroners budget. 

Jeg kan jo også kigge lidt på nettet. Af og til er der nogle virkelig gode ting på nettet!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar