Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

tirsdag den 13. november 2012

klokken 4:30 og babyer?!

Pis, pis, PIS!

Alle er totalt "Jeg er gravid!" og jeg bliver mere mere og mere "Hvorfor er jeg ikke gravid..."
- Jeg kender jo godt årsagen. Og tanken om en baby slår mig fuldstændig ud. Men det, der skræmmer mest, er opdragelse af ungen. Vil jeg fejle som mor? Det tror jeg nemlig. Folk, som er fortaler for, at jeg skal være gravid, siger bare "Det er noget andet, når det er dit eget barn" - men er det nu også det? Jeg er ved at bryde sammen under vægten af babyer og jeg gider ikke at høre mere om dem. I går tudede jeg, fordi jeg ikke skal have børn, og jeg mener... Jeg kan ikke engang lide børn! Det går bare i den HELT forkerte retning.

Mine bryster er ømme, så det er nok omkring "den tid" på måneden - men de plejer ikke at blive ømme af den grund... Sært. Jeg drømte, at jeg fik en ny form for anfald (epilepsi), men altså, jeg vågnede i sengen med René sovende ved siden af mig, så jeg må gå ud fra, det var - en drøm. Den føles bare så sært realistisk, selv nu. Hvis jeg havde haft anfald af en art, ville René ikke sove. Men på den anden side ved jeg jo ikke, hvad det her er sket. Men nej. For jeg gik først i seng 4:30 - så der har ikke været tid til det på de få timer. Jeg bliver NØDT til at få rettet det åndssvage søvnmønster ind! Det er utroligt at alle de ting, der er seriøst vigtige for mig, bare ikke fungerer for mig. Men uregelmæssig søvn er det værste. Jeg ved det godt. Jeg kan bare ikke komme ud af det, for jeg er så træææt, men så snart natten falder på, så er jeg bare totalt PAAARTYYY!

Jeg skal i bad her om lidt, og jeg frygter det virkelig, for jeg har SÅ ondt i ryggen, og tanken om at skulle i bad er ikke rar - andet end at jeg så er ren og rar. Eller hva' fa'en det nu hedder. Hehe. Jeg er ikke fan af at gå i bad med dårlig ryg, men det er på 3. dagen, det kan ikke fortsætte i evigheden, you know? Jeg er sgu nødt til at komme i bad. Jeg kan jo forsøge at gøre det hurtigt. Det siger jeg altid, men hvem fanden kan bade hurtigt? Det tager 25-30 minutter at bade, så er landet ligesom det. Hvis jeg skal bade hurtigt, som i "fuck, der er 5 minutter til gæsterne kommer", kan jeg måske skrue den ned på 20 minutter. Men så er der sat'me også gang i vaskningen. I dag vil jeg tage den tid, jeg skal bruge, så jeg ikke får mere ondt - så det er nok de 30 minutter, det plejer at tage.

Kender I det, når man nyser, sådan "ATJU" og så skal til at nyse igen, og trækker vejret ind for at kunne puste det ud igen med endnu et "ATJU" - og hele parykken så bliver suget med ind i munden, så man næsten bliver kvalt mellem et nys, hår og sprutten, fordi hår generelt er klamt er fælt at have i munden? Det skete for mig i går, first timer, og det var virkelig ikke cool. 

Jeg tog det dér billede af min computerskærm i går, og da jeg skulle hive det frem, så jeg, at der ligger like...53 billeder på telefonen i forvejen. Fuck, hvor er de klamme, grimme og mærkelige. Blå mærker, flækkede tånegle, narkolook, flækket læbe... Jamen alt muligt klamt og mærkeligt. Det skal jeg da i hvert fald have slettet. Det er sgu da for ulækkert.

"You say that you can do without me - go ahead, try and live without me"
- Cher, "Save Up All Your Tears"
(One of the geatest)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar