Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

mandag den 19. november 2012

Verden som den er nu

Jeg har fået blærebetændelse. Det er jeg ret sikker på. Jeg ved det ikke med sikkerhed. Måske er det svamp. Men det klør ikke. Det svier. Det er sådan, at det gør ondt, når jeg sidder på en bestemt måde, og det svier når jeg går. Det svier ikke, når jeg tisser, men jeg kan ikke få tømt blæren ordentligt, hvilket resulterer i, at jeg ofte sjattisser i mine trusser. Jeg skifter dem ofte flere gange dagligt, og jeg får bleer fra kommunen. Men jeg bruger dem ikke hver dag fordi jeg gerne vil give det lidt luft dernede. Det er ikke meget luft, det får, men jeg håber at bare lidt baner sig frem.  

Jeg har overvejet at aflevere en urinprøve hos lægen. Der er bare så fandens lang vej... Jeg kan jo altså bare ikke sende den med posten, selvom jeg har et urinprøveglas herhjemme. Men hvis det bliver ved eller bliver værre, må jeg kontakte lægen.

Og hold sgu da op, hvor jeg fryser! Gennemtræk er en bitch! I hvert fald om vinteren. Eller... Efteråret. Det er først vinter den 1. december. Hm. Jeg skal huske at købe toiletpapir i dag.

René siger, at man sagtens kan have makeup på, selvom man har joggingtøj på. Derfor vil jeg dyrke det lidt mere. Jeg elsker makeup, og jeg synes at det lyder cool, at jeg kan have makeup på til joggingtøj! Altså, ikke festmakeup, men ganske almindelig.

Jeg ved i øvrigt godt, at min "The Hottest Of Them All" er temmelig grum, men når alle andre kan, så kan jeg nemlig også, for sådan fungerer verden nu.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar