Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

onsdag den 28. november 2012

Has-been - at indse

Jeg mener det her seriøst. Hvad sker der for flotte jakkesæt, hatte, solbriller og alt muligt mærkeligt gejl og smukke kvinder ved sin side?

HVAD SKER DER???

Jeg kan slet ikke forstå det... Engang - engang var han cool. Lavede tekster med følelser i. Hvad så, om han ikke ser sådan ud længere - men han er gået for vidt. Ikke i, hvordan han ser ud, det må han selvom, men de sidste 3 plader, har det været "Nå ja. Jeg er jo i gang med det, jeg kan da nok godt lige tjene lidt ekstra til julen". Han er fesen. Der er ikke noget "fanden i helvede" over ham længere, han slår ikke i bordet og siger "Det er fandeme bare i orden, det her lort"... Der er intet tilbage. Alt er væk.

"Yesterday everything I thought I believed in died, but today is my birthday" 
- det er ikke min fødselsdag, men alt det, jeg troede, jeg kunne regne med, er dødt:
Marilyn Manson er en HAS- BEEN.

Jeg er lige ved at græde, bare ved at tænke på det. Han har altid været en af dem, man kunne se på og sige "hell yeah, det har han sgu ret i" - hvad det så end var. Men nu kan man se forfald. Musik, der lige så langsomt dør ud og bliver til støv. Bandet "Marilyn Manson" har været dødt i flere år. I gamle dage vidste man, hvem der var med og hvem der var hvem. Jeg har INGEN idé om, hvem der er med lige pt., jeg koncentrerer mig om Marilyn Manson, sangeren. Men han er efterhånden intet værd længere.

Jeg savner den gamle Marilyn Manson, og det, der står her, er selvfølgelig min mening. Andre synes måske at han er mere cool nu. Fair nok. Der skal være plads til alle og deres meninger.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar