Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 24. november 2012

Devil Woman! Yeah!

"Devil Woman" - yeah! Det er en af de bedste sange, jeg længe har lagt ører til!

Jeg (vi) har haft besøg af Jonna i dag. Jonna er begyndt at kramme mig meget intenst. Det er lidt mærkeligt, men samtidig rart.  Hun er en god veninde til mig, selvom hun er ældre end mig. Hvem fanden går op i det. Det er sikkert kun 12-13 år, eller sådan noget. Maks. 

Hamid er kommet med nye guldkorn: 
"... og hader alt og er ligeglad med hele livet i sig selv. så lægger der sig noget satanist over det. jeg er vel født satanist."

Jeg har tabt  min telefon på gulvet. Yikes. Men den er ikke gået i stykker. Pyha. Iben, min niece, skal have en mobiltelefon i julegave. Mark og Anja har sat en grænse på 10 år, men nu får hun altså en, selvom hun er 8 år. Min mor fortalte mig, at de har store problemer med Iben, fordi hun bider, sparker og slår, når hun ikke får sin vilje. At hun er meget hidsig. Hun er blevet bortvist fra skolen 2 gange. Tænk engang på, hvordan hun bliver når hun er teenager... Uha uha. Godt hun ikke er min datter! 

Mine ører har stadig ikke produceret ørevoks. bare så I ved det. Jeg plejer jo at "rense" dem 3-4 gange dagligt med et papirlommetørklæde, bare sådan i "yderøret", fordi det klør, når jeg har headsettet på. Men det gør det ikke med det her billige lort. Cool.

Jeg glæder mig til om 1 måned, når René skal have sin julegave 
- og jeg glæder mig til i morgen, når den første kandidat skal stemmes ud fra min countdown,
"The Hottest Of Them All". Jeg smider et link ind i morgen, når afgørelsen er truffet.

Hm. Al den snak om renlighed giver mig lyst til at vaske op.

Rikke signing off for now

Ingen kommentarer:

Send en kommentar