Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

tirsdag den 15. januar 2013

Afledningsmanøvre

Ingen kramper? Cool. Kunne det ikke være fedt, hvis jeg aldrig fik kramper igen? Det gør jeg. Især nu, hvor min daglige medicindosis er steget. Jeg håber at neu.amb. ringer i dag.

Åh... Peter... Lytter til Type O lige nu, "Highway Star", og jeg elsker den. Jeg elsker ikke alle sange, Type O Negative har lavet - men det er tæt på. Peter er ikke den eneste årsag - det er hele bandet samlet. Eller... Var. Jeg er stadig begejstret når jeg hører Petes stemme, for den er erotisk og farlig på samme tid. Melankolsk og indbydende. Ja. Hvad den stemme dog ikke er.  Jeg kan godt lide den måde, hans små støn og vejrtrækninger kommer med, for det gør musikken levende. Det gør den erotisk. Det er faktisk ret godt. Lige nu lytter jeg til  "Christian Woman" (ikke den "Butt-Kissing-Sell-Out-Version", for nu at bruge deres egen titel - men den lange version; den, der er på pladen). Jeg kan godt lide, at den er delt over i bidder, og jeg synes at "Jesus Christ looks like me" er pretty cool. Men hele sangen er jo genial, den er et mesterværk uden lige - og Pete var i stand til den slags. Han var i stand til at skrive sange med flere lag. Som en lagkage, en kæmpemæssig lagkage, hvor alle lagene smager fantastisk, og det er umuligt at vælge en, der er lidt bedre end den anden, selvom der er forskelligt fyld på alle lagene. Det er alligevel utroligt, ikke?

Jeg skal dog lige stoppe den her (lagkagen), indenfor den næste halvanden time, fordi jeg skal i bad. René har jo repareret sengen (sammen med Anders) som han gerne ville have det. Fair nok. Man sov i den første nat, skulle lige vænne sig til den - og nu har jeg sovet i den 2. nat, og min krop er totalt radbrækket, jeg har SÅ ondt i ryggen. Det er mærkeligt, at René ikke har det, egentlig... Måske jeg skulle spørge ham direkte.  Det kan jo teknisk set godt være, at jeg har ligget på den "forkerte side" for længe. Kender I ikke det? At man kan få lidt ondt i musklerne, hvis man ligger på den samme måde i lang tid? Jeg mener selv, at jeg gik forholdsvis tidligt i seng i går, allerede omkring klokken 00:30, og jeg har sovet på samme side frem til klokken 06:30, da jeg vendte mig. Seriøst. Seriøst, seriøst. Vi bliver NØDT til at købe en ny seng. Det her går ikke længere. Den dér seng fra helvede, René sluppet løs, kan ikke fungere, og vi må altså finde på en anden løsning. Jeg snakker med René om det, når han står op. Men jeg tror faktisk altså bare, at det er musklerne, for nu er smerten i lænden væk igen. Så musklerne skal bare strækkes ud eller sådan noget. Det er sikkert en rigtig god ide med et bad - men jeg skal vente til René står op, fordi han er bange for, at jeg glider derude (kramper), ikke kan komme op igen, og han ikke kan hjælpe mig, fordi han sover og ikke kan høre, når jeg kalder på ham. Det er sket før.

Nå ja, og når han så kommer ud, skal han have rundstykker, så går der tid med det, så går der længere tid, før jeg kan komme i bad, og jeg er ved at få et sammenbrud. Jeg bliver nødt til at koncentrere mig om alt muligt andet. Men det lyder som om han er ved at vågne selv, deromme (bag mig). Ellers har han mareridt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar