Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

tirsdag den 1. januar 2013

Farmors fødselsdag...

Hm. Jeg kan ikke sige nej til min farmor. Men jeg har fået rykket det til i overmorgen, håber jeg! Det kommer an på min mor og far. Jeg må have kontaktet dem. Det gør jeg i morgen aften. Jeg orker det i hvert fald ikke lige nu. Men jeg har lovet at medbringe en kage, så måske er det meget rart at vide nu? Min mor er jo på arbejde i morgen... DAMN! Altid rod med den her familie! Sikke noget øv. Nå. Jeg er ligeglad. Kagen, jeg skal have med, købes i Fakta, den ligger i frostboksen (hvis de har flere), og jeg kan jo bare have den liggende i fryseren, hvis vi ikke skal derind i overmorgen. Men åh, altså, hvis tingene var mindre komplicerede. Er det mon mig selv, der gør det kompliceret? Hmm.... Det kan da godt være. Måske skulle jeg bare lade sagen gå sin gang, frem for at finde ud af, hvad aftalen egentlig er.

Men det er afgang her om en times tid, så skal vi i Fakta og købe den her kage, som jeg skal tage med ind til min farmor, og samtidig er aftenturen overstået. Det er så lidt ærgerligt, at det kun er én tur i dag, men på den anden side er jeg seriøst bange for fyrværkeri, og de fyrer stadig af. Jeg kan ikke sige præcis hvor, men jeg synes at det kommer fra Faktas retning. Der var jo dengang hvor et par ukendte drenge kastede et kanonslag efter mig. For satan, hvor blev jeg bange! Jeg nåede at løbe fra det, men mine ører havde det ikke godt bagefter.

Jeg skal dog lige ud og skylle opvasken af, for jeg har tænkt mig at vaske op senere i aften, hvis jeg kan overskue det, men ellers i morgen. Det er meget rart at få det ordnet. Jeg hører en sang, med en kvinde, Rollergirl, som synger "Luv You More" - jeg har min forestilling om, hvordan hun ser ud, og hvordan videoen er - men når jeg ser den på nettet og lytter til hendes stemme, kan jeg slet ikke få det til at hænge sammen. Alene kvinden i videoen og stemmen hænger bare ikke sammen. Men okay. Det er der jo meget, der ikke gør.

Opvask - here I come!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar