Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

tirsdag den 22. januar 2013

Ikke psykotisk. Eller? Jeg kan ikke finde rundt i det længere

Jeg snakkede tingene igennem i går. Ja, med René, altså. René og jeg snakkede om min situation i går. Han sagde, at hverken han eller KBJ mener, at jeg er psykotisk, men at grunden til, at jeg skulle stige i medicin var for at modvirke noget andet medicin, der gør, at jeg syntes (og stadig synes) at mad er ulækkert og klamt, og jeg ikke har lyst til at spise det. Det er Zonegran, der har den bivirkning, og Seroquel skal modvirke den. På neurologisk sagde hende, der ringede, at vi er nødt til at se tiden an, for kun hvis det bliver rigtig sygeligt eller hvis jeg går ind i en massivt, uplanlagt vægttab pga Zonegran, skal det forløb stoppes. Men jeg er steget (fra i lørdags) i Zonegran, fordi jeg har fået flere myoklonier. Og 4 dage forinden øgede KBJ Seroquel-dosen med 200mg pga. spisesituationen. Haha... Jeg bliver sindssyg af al den medicin. Min mor siger, at jeg dør langsomt, hvis jeg stopper med at spise, og kun drikker vand. Det var noget med at kroppen behøver et eller andet... Noget. Jeg lyttede ikke efter, for jeg spionerede på, hvad Renés "Criminal Minds"-afsnit gik ud på. Jeg må ikke se det, fordi jeg får det pissedårligt af det.

Nå. Det korte af det lange er: Der er ingen, der synes at jeg er psykotisk, at jeg virker psykotisk, lægger op til en psykose eller er på vej ud af en. En veninde siger at jeg bliver træt op til og under en psykose, men min egen - og Renés - erfaring er, at det først er bagefter, jeg bliver ekstraordinært træt. Denne træthed, jeg føler pt., er jeg ret sikker på, kommer af medicinen, selvom jeg ikke er helt sikker på, hvilket af præparaterne, det er. Smart nok at skrive den slags ned, hm? Haha...

Men jeg har været oppe i en times tid eller halvanden nu, klokken er næsten halv otte, og jeg kan godt mærke, at jeg er dødsenstræt. Øjnene glipper, der falder minutter ud her og der, og der er uforklarligt mange, meget lange mellemrum. Min tommelfinger hviler ofte på space. Anyways; jeg skal i seng. Jeg kan sætte uret til en klokken 8, så har jeg kun fået en halv time - det er jo passende.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar