Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 4. januar 2013

Thomas - fordi han er cool!

??? Hvem fanden står og smører mad og putter rundstykket ned i syltetøjsglasset? Og lægger låget på tallerkenen? Ja, det gør jeg jo så. Psh...

Jeg har sagt det før. Jeg siger det igen: I 80'erne var Thomas Helmig The King. For nogle dage siden citerede jeg den dybt logiske og smukke sang, "Det' mig der står herude og banker på", og denne gang vil jeg straks citere en sang fra samme plade, nemlig "Sådan var det for lang tid siden":

"Jeg sad alene bag en lukket dør og kiggede på mig selv i et spejl. Snakkede helst ikke med nogen som helst  - ville hellere tie stille end at dumme mig. Sådan er der mange, der har haft det før - sådan er der mange der har det i dag. Uden tro på at det de har mistet nogensinde vender tilbage - jeg var bange for at miste dig! Åh! Jeg var så bange for at miste dig. Sådan var det for lang tid siden - sådan er det ikke mer'"

- Thomas! Du sagde (sang) det! Du vidste sgu hvad det var "all about". Man skal ikke ødelægge sig selv for at holde fast på hinanden. Elsker man ikke hinanden, elsker man ikke hinanden - slut færdig - og så må man skride. Man skal ikke hænge sammen bare for at være sammen. Det er min filosofi, som jeg netop har lånt af Thomas, og som jeg er helt enig i.  Og vi må ikke glemme Thomas'  forsøg på at være virkelig morsom allerede i 1990, på pladen "Løvens hjerte", i sangen "Modvind":  "Lige nu er alting håbløst, aldrig har jeg været så langt fra dig. Lige nu; ulykkelig. Jeg tænker: godt jeg ikke er mig. Modvind babe - det' til at klare". Det er så sandt, som det er sagt. Det er helt sikkert, at et forhold af og til kommer i modvind, og måske klarer man det - også selvom man har tænkt: "Godt jeg ikke er mig".

Og man må jo sige, at Thomas kan synge. Han har en god sangstemme. Jeg elskede Thomas' musik dér i midt-80'erne og frem til "Løvens hjerte". Min yndlingsbamse hed endda Thomas, opkaldt efter Thomas Helmig. Men det var jo sådan, at jeg lige omkring 89-90 opdagede vidunderet Madonna, og derfor ikke havde plads til Thomas. Øv bøv. Og siden da har han ikke lavet så god musik, synes jeg. Jeg synes dog stadig, at hans stemme er skabt til at synge - den er virkelig sprød, eller hvad man kan finde på at kalde den. Den har bare den dér lækkerhed over sig. I hvert fald til popmusik.

Hov! Jeg tror at jeg har fået menstruation. Jeg har fået ondt, nemlig, netop nu, og det passer tidsmæssigt, med at det skal komme i disse dage. Cool. Så er det da i hvert fald overstået om 3-4-5 dage, alt efter hvor voldsom den bliver denne gang. Sidste gang mærkede jeg stort set intet til den, så jeg kan være heldig, at min menstruation er smertefri igen denne gang!¨¨

Men nu tror jeg, at jeg, hvis jeg kan nå det, inden René går, smutte i bad, for jeg har virkelig ikke en rar duft. Jeg har også overskud i dag, så det er da bare med at komme i gang! Haha. Jeg ryddede vildt meget op i går, og pakkede vasketøj i går aftes. Eller... Omkring halv tre i nat. Det blev sgu lidt sent i nat.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar