Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 4. januar 2013

Makeuppen - Renés shopperi...

Jeg har lavet en seddel til Rene til Matas. Så kan han (måske, hvis Matas fører det mærke, jeg skal bruge) købe de rigtige ting til mig! Listen ser sådan her ud:

Max Factor Earth Spirit Single 116 Wicked White 
(eller Maybelline Color Tattoo 40 Permant)
Max Factor Earth Spirit Single 107 Burnt Bark
(eller Maybelline Color Tattoo 50 Eternal Silver)
Rimmel Volume Flash x10 Waterproof 001 Black
Matas Curl Cream

Så 2 øjenskygger, en mascara og et hårprodukt. Det kan da ikke være bedre. Og kun 15 kroner over gavekortets værdi. Det er fordi, der efter øjenskyggerne og mascaraen var 40 kroner tilbage - og det kan man bare ikke bruge til en skid, men man kan ikke få pengene udbetalt.

Jeg er spændt på, hvad turen bringer ham - mig - og om han kan klare det. Jeg er i telefonen hele vejen, tror jeg. Det har vi i hvert fald aftalt. På vej derned snakker han nok med sin mor, men når han er kommet derned, er det nok mig, der bliver ringet til. Yeah. Vi er jo nødt til at være i telefonisk kontakt, når han skal købte makeup til mig! Det er altså vigtigt, at jeg får de rigtige farver. Men okay, som han sagde: "Jeg kan bare få sat bytte mærker på det hele" - det er jo meget smart, så selvom han køber det, som står på sedlen, kan jeg alligevel bytte det, hvis farven ikke er korrekt, når det når hjem til mig.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar