Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 24. januar 2013

No biggie

Jeg er blevet anbefalet at skrive ned, hvor meget jeg sover, hvad jeg spiser og drikker. Det er okay. Jeg glemmer det sikkert de fleste dage - men jeg har en meget god husker på den slags. Det er derfor, jeg i dag STOLT kan sige: Jeg har spist 2 naanbrød for 45 minutter siden. Det har taget mig 40 minutter at indtage dem, og det er jo egentlig fint nok :)

Dette er egentlig min mors idé, men den er ret god, i mine øjne, hvis jeg skal kunne se en sammenhæng, for lige nu er der INGEN. Jeg er træt, når jeg er træt, og sulten, når jeg er sulten. No biggie. Men ja. Jeg vil notere, hvad jeg spiser og drikker fra klokken 18 i dag, og så fremover. Det kommer til at foregå på den side, der handler om den slags - jeg kan ikke huske, hvad jeg kaldte den sidst jeg snakkede om den. I min Fast Dial står den som "Min journal".

Jeg skulle faktisk lave aftensmad nu - men jeg gider ikke. Det er derfor, jeg har spist naanbrød. Så er der heller ingen, der kan pege fingre af mig og råbe at jeg ikke har spist i dag :/

Ingen kommentarer:

Send en kommentar