Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

søndag den 6. januar 2013

Presset tidsplan, men mon ikke der kommer lidt huller her og der?

Min farmor fik i dag en kaffemaskine af min bror, og René købte jo en til hende i fredags, som hun skulle have i morgen. Men nu har vi fået snakket igennem, og vi (René og jeg) smutter lige ned i Kop & Kande i morgen, og bytter kaffemaskinen til et tilgode bevis. Så skal hun ikke tænke på det - det er altså en fucker stor maskine. Plus hun er syg - hold i ryggen. Derfor bytter vi den så i morgen.

Derudover har min mor sagt til hende, at hun - for sin hårde mave - skal tage Movicol. Det har jeg herhjemme, og jeg bruger det ikke - så jeg har lovet hende, at det får hun med. Hun insisterer på selv at betale den, jeg har insisteret på at hun ikke skal, men hun får lov at bestemme, for hun er en gammel dame, og den koster 54 kroner. Det har hun råd til at undvære.

Så har jeg lovet hende, at jeg laver 4 minipizzaer til hende, som hun kan smide i ovnen, når hun får lyst. Hun har sådan en lille ovn. Jeg for-bager dem, og så kan hun selv bage dem færdigt. Det er jo bare et spørgsmål om ostens farve. Det ordner jeg også i morgen.

Og så er der kagen, som jeg har lovet at tage med. Jeg har lovet at tage resten med hjem, fordi hun ikke kan spise al den kage - min bror har også efterladt kage, nemlig. Hun er glad for, at jeg indvilligede i at tage resterne med hjem til René. Hun insisterer også på at betale for kagen. Den koster 39 kroner. Jeg har sagt til hende, at hun er en fjollerøv, men hun er vist ret ligeglad.

Når tingene er ordnet i morgen, forhåbentlig uden afvigelser fra planen, er jeg klar til at blive hentet klokken 12:30 or so.

Planen:

08:00: vækkeuret ringer
09:00: hvis kramperne er væk, i bad
10:00: i Kop & Kande + Kvickly
11:00: hjemme igen
11:15: lav minipizzaer
11:45: minipizza helt sikkert færdige
11:50: læg makeup
11:55: tag tøj på
12:00: klar til at blive hentet
12:30: bliver hentet ca. heromkring

- Kan jeg holde den plan, så er jeg stensikker på at kunne nå det, sikkert med lidt "ekstra tid" så jeg ikke skal skynde mig så meget. Det er en meget godt idé, nemlig.

Jeg må hellere skrive den ned på papir, så jeg har den liggende. Især hvis det skulle ske, at min computer ikke bliver tændt. HAHA. Men det kan jo teknisk set godt ske...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar