Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

søndag den 13. januar 2013

Seriøst irriterende telefon! (og Batman) (og Pieman)

Ih! Anders har lavet min (det er også Renés) seng! En ganske almindelig boksmadras på 140x200cm er ikke bygget til 2 mennesker på 100+ kg - og slet ikke i 6 år. Den har holdt til en del, både søvn og "det frække", og nu kunne den altså ikke længere. Vi har sovet i stuen i et par dage. Men i dag kom Anders på besøg og lavede den! Den har fået helt nyt liv - er endda blevet lidt højere! Genial seng. Og den burde kunne holde til mere nu. Den er langt bedre støttet end før.  Plus at den har fået sin "hårdhed" tilbage, så nu ligger man ikke og synker ned i sengen. Nu ligger man ordentligt, på en hård  madras. Det er altså skønt.

Jeg er netop (næsten - for et par timer siden) blevet færdig med at se "Batman Begins". Det er en rigtig god film. Det vidste jeg nu godt, men det er altid rart at gense en cool film. Christian Bale er en udmærket Bruce Wayne, og jeg må indrømme, at han som Batman er pænt cool, selvom "Batman" er et tåbeligt navn - men det har man jo vidst i mange, mange år - siden tegneserierne. Hehe. Men det er jo noget andet når det er tegneserier. Det var da de begyndte at blive filmatiseret, det gik galt. Jeg har dog en fornemmelse af, at disse tre film, der er i denne serie, er gode. Jeg har kun set den første, jeg ser  2'eren i morgen og 3'eren i overmorgen. De virker langt federe end de gamle film. Men ellers vil jeg da ytre, at Val Kilmer er en udmærket Batman :) Og Pieman og Cupcake-kid er faktisk også udmærkede superhelte (hehe) - Yeah, you know who I'm talkin' 'bout!

Men for nu at være lidt seriøs. Jeg har lige opdateret min telefon. Og jeg opdagede, at jeg ikke engang har musik på den. Sikke en skandale! I hvert fald i gemalens øjne. Så jeg må jo se at få lagt lidt musikalske toner ind på telefonen. Jeg havde det på HTC'en, men jeg har aldrig Samsung'en med. Den er nemlig elendig. Hør her, mennesker: Køb IKKE Samsung Galaxy SIII medmindre I har en form for holder/beskytter, der kan hjælpe jer med at undgå at trykke på diverse knapper!!! Man kan pille bagsiden af og sætte en holder på, der lukker rundt om skærmen også. Og hvis I taber den, og skærmen flækker, mener jeg, at det koster 1.200 for en ny, inklusiv arbejdsløn for at de sætter den på. Telefonen er superglat, den ryger ret hurtigt ud af hånden. Jeg skal SÅ meget bruge 100 kroner på en beskytter til den, så jeg kan undgå at trykke på knapper - og så kan jeg også høre musik... Selvom jeg aldrig har telefonen med... Ak ja. Hvad man dog ikke før for den, der har forstand på den slags. (hæhæ)

Jeg sidder og fryser, jeg har strømper på som jeg burde tage af, jeg drikker cola og lytter til musik. Vi har haft en slikaften, fordi vi skulle se "Batman Begins" - for at fejre, at det var den første, for der bliver ikke slik de to næste dage. I hvert fald ikke den slags slik. ARJ! Den slags siger man ikke på bloggen! Nå, men altså, jeg kunne ikke spise mig slik op, fordi det til sidst gav mig kvalme. Jeg spiste 1/4 plade chokolade og jeg spise ½ pose chips - og nu har jeg smidt resten ud. Slikaften er kun én aften, den skal ikke fortsætte i morgen, bare fordi jeg har slik tilovers. Sådan fungerer det bare ikke. Så ud med det. Ind med de gode værdier i livet. Hehe. Lækkert. Jeg glæder mig til at finde på, hvad morgendagens middag skal være - men det venter jeg med, til jeg står op i morgen.

Jeg skal have pakket medicin, for i morgen har jeg sikkert kramper - det er jo næsten begyndt at blive hverdag igen. Og det skal ikke være en del af min hverdag, så jeg ringer til neu.amb. i morgen, og spørger om jeg må blive sat 100mg op i Zonegran. René og jeg har drøftet det, og vi synes begge to, at det er den bedste løsning. Jeg har simpelthen for mange kramper. Det gider jeg ikke. Ikke, hvis jeg kan blive fri  - og det vil jeg tro, at en stigning i Zonegran kan hjælpe med.

- Og vores solsystems største stjerne er så stor, at det tager 1.100 år for et passagerfly at runde den 8 gange med 900 km/h. Så er det ligesom sagt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar