Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 11. januar 2013

Fredag. Ganske kort, ganske enkelt

Fredag. Svigermor kommer om lidt. Hun skal hjælpe med at købe ind. Cool.

Jeg har sovet på sofaen igen i nat. Den lortesofa! Jeg brugte  næsten 10 minutter på at komme op at stå her til morgen. Og René lå bare og rævesov på luftmadrassen. Haha. Vi satser på at få lavet sengen i dag. I dag har René ikke sådan "rigtig" noget der kan udmatte ham, andet end indkøb - men det er nok til at ryggen ikke gider, og så må vi vente til i morgen. Det er bare besværligt i dag, for der kommer hjemmehjælp klokken 12, så jeg skal pakke luftmadrassen sammen.  Men okay - den er elektrisk, så det er jo hurtigt klaret :)

Jeg burde gå i bad lige nu, men det gør jeg selvfølgelig ikke, når Majbritt kan være her hvert øjeblik - og når hjemmehjælperen kommer i dag. "Hjemmehjælp" er vist i øvrigt ikke et ord, der bliver brugt længere, men jeg kan ikke huske det nye ord.

Rene sagde til mig 6 gange i går, at han elsker mig, og at jeg er for god til ham. Wtf? Der er sgu da ingen af os, der er bedre end den anden. Vi er sammen. Det er bare sådan, det er. Jeg er god for ham og omvendt. Sidste gang, han sagde det, var det fordi jeg havde taget et par strømper til ham. Han er totalt kuk oven i. Men okay - det er jo dejligt at få at vide at man er elsket, og det mister ikke sin betydning, selvom det bliver sagt så mange gange.

Jeg fryser faktisk en hel del. Det er vist også koldt udenfor. Det ser koldt ud. Øv. Koldt men ingen sne? For dårligt! Jeg blev lovet noget andet, da jeg smed min stemme på en lang og hård vinter. Jeg kan dog godt se, at der er tid endnu. Vinteren er ikke slut.

Faktisk har jeg ikke haft kramper i dag, det er skønt. Lidt hovedpine, men ikke så meget søvn i nat. Helt tydeligt derfor. Jeg satser på, at den er væk om nogle timer :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar