Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 11. januar 2013

Kyssepinden

Jeg genså "Sorte kugler" i går. For pokker, jeg må og skal eje kyssepinden! Åh! Den er vidunderlig. Jeg var i Fakta i går aftes. Der var den sødeste pige, jeg i mit liv har mødt. Hold da op...! Jeg stod næsten og forelskede mig i hende, mens hun hjalp René med at finde noget, jeg ikke engang lagde mærke til. Sprudlende, venlig, sjov, imødekommende og fantastisk. Og smuk! Ih! Jeg ville gerne have takket hende for den bedste indkøbstur, jeg i mit liv har haft, men jeg fik ikke hendes navn. Men hvis du læser dette, du lyshårede pige fra Fakta i Boholtegård i Køge, som var på arbejde torsdag den 10. januar 2013 lige omkring klokken 21:30 - Jeg elsker dig! Det tror jeg også, at René gør... Vi elsker dig! Flere burde være som dig. Du er en af dem, der får en til at vende tilbage til butikken. Hvis jeg havde Alex Kleins kyssepind, havde du fået en masse kys!

Udover det, har jeg været i bad, og det er utroligt så lidt hår, jeg taber, når det bliver vasket så tit. Eller er det shampooen? Nej. Det er fordi det bliver vasket oftere. Ih, jeg elsker Head and Shoulders 2-in-1 - genial shampoo, som har en mærkelig duft af grøntsager. Mmm... Elsker dig, Head and Shoulders til normalt hår!

I går, da vi skulle hjem fra Fakta, så jeg et par, som gik imod os, da jeg ville flytte mig så jeg - det var en mand og hans hund! Haha! Jeg må bruge briller noget oftere. Jeg har også 3 par, der bare ligger og flyder. Det er sgu for dumt. Hehe. En hund. Og en mand! Jeg elsker hunde. De er sgu så dejlige.

Jeg hører "Heavy Metal Lover", og jeg er fuldstændig blown away for 10.000. gang, og jeg kan kun sige: Jeg elsker dig, Lady Gaga! Uh, og jeg elsker også det afsnit af Simpsons, hvor du er med! Du er så cool at det halve kunne være nok! Dobbelt cool. Yeah!

Jeg elsker fredag den 11. januar 2013, selvom der ikke er noget sne. Men lige nu,, 15:13, er jeg sgu alligevel godt tilfreds! Jeg elsker dagen så meget, at jeg nok bliver nødt til at tage en morfar for at pleje min hovedpine. Yeah. Væk med den!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar