Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

onsdag den 23. januar 2013

Øv for en dag

Jeg har en virkelig dårlig dag. En viiirkelig dårlig dag. Virkelig. Jeg sidder og glor, klokken er 10:13, René sover, og hvad, hvis han ikke gjorde? Han kan ikke gøre nogen forskel alligevel. Jeg har en dårlig dag, og det er en af de rigtig dårlige. Øv bøv. Sådan er livet. Man må bare op på hesten igen. Eller som Thomas Holm så smukt udtrykker det; "... en lort og bidt i den - og det' nitten"

Jeg har ikke hovedpine længere. Jeg stod op klokken 6 i morges, vaskede op og satte mig her. Problemet ligger måske lidt i, at jeg først var i seng omkring klokken 3... Det er en nattesøvn på 3 timer (hvis jeg regner korrekt), og det betyder, at jeg nok skal tage en lur senere. Frem til ca. 8:00 havde jeg hovedpine, men den forsvandt, og nu har jeg taget min morgenmedicin. Jeg har set mig nødsaget til at spise lidt morgenmad for ikke at få for meget syre i maven, så jeg ikke kan tage hverken piller eller drikke noget resten af dagen. Jeg burde have spist et æble, men nu havde vi lige et hængeparti med yoghurten.

Pudsede brillerne - de sorte. Det var de første, jeg havde. de kostede næsten 7.500 kroner, inkl. glas. De briller, jeg har, som er Dolce & Gabana (er det rigtigt stavet?), kostede 3.000 kroner inkl. glas. Da jeg skulle pudse de sorte briller, så jeg, at der stod "Handmade ind France" og at det er en designer, som hedder Alain Mikli, der har designet dem. Mit internet fungerer ikke, så jeg kan ikke komme ind og se andre billeder. Det er lidt irriterende, nu hvor jeg har fundet ud af, at han er en stor brilledesigner. Men problemer med internettet bliver kastet i min retning, for jeg skal da sidde med al lorten :/

BEAM ME UP, SCOTTY - for det er det, det kan blive til i denne omgang. Tak til Star Trek for den geniale sætning. Møs.

Det korte af det lange er: shitty dag, hovedpinen er kommet tilbage og jeg har en hel opvask stående, jeg ikke har fået sat på plads endnu... Om lidt står René op og skal have morgenmad, og jeg er træt som en der er rigtig træt, jeg GIDER ikke andet end at ligge i min seng hele dagen - som det ser ud nu.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar