Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

tirsdag den 1. januar 2013

Luren og de 87

Jeg hoster. Jeg har ondt i halsen. Min farmor bliver 87 år i morgen. Jeg tager ikke med til hendes fødselsdag, hvis hun holder den i morgen, og jeg ikke er rask. Derudover er det nødt til - NØDT TIL - at være en dag, hvor hele familien ikke er samlet på  én gang, for hun her ekstremt lidt plads, og 6 voksne og 2 børn på 45 m2 kan jeg slet ikke overskue. Der er jo også møbler, og hun er gammel... I ved hvad jeg snakker om.

Jeg er lige vågnet. Jeg har taget en lur, fordi jeg havde en ond hovedpine, og ikke ville tage hovedpinepiller. Og nu er det tid til at finde på aftensmaden. Vi har lidt af hvert, men... Hvad af det skal vi mon spise i dag? Hm. Jeg finder nok ud af det. Ja, det skal jeg jo, i samarbejde med René. Som heller ikke ved, hvad han vil have... Øv. Men som sagt: vi finder nok ud af det - det plejer vi!

Jeg er ved at lave en neurologisk system. Eller, "system" er nok ikke det helt rigtige ord. Inde i Notesblok har jeg skrevet dato og tidspunkt ned, og ved siden af har jeg skrevet hvordan problemet føles. Under det har jeg skrevet, hvad der muligvis kan være årsag, og under den en linje hvor jeg har skrevet "Behandling" så jeg kan se, hvad jeg har gjort for at drive smerten væk. Under: om det lykkes. Jeg har ikke tænkt mig at lave en rapport hver dag, men når jeg føler en form for skavank i hovedet. Jeg ved ikke, hvad jeg skal bruge det til. Men det er sjovt at lave!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar