Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 19. januar 2013

Only after dark

Åh, jamen...! Jeg sidder jo og skriver på min storslåede kærlighedshistorie, den er multimega fed, og derfor har jeg smidt en af  'yndlingsene' på! Jeg elsker at høre den. Har engang set filmen, men nu er jeg blevet bange for den. Jeg husker den som okay, men jeg kan faktisk ikke huske andet end "okay".


Jeg har skrevet næsten 4 sider. Jeg synes at jeg har lavet en god playliste til historien, jeg skifter lidt engang imellem, men den her sang er så fed, så fed. 

Men jeg har haft en god eftermiddag. Jeg faldt i søvn foran min computer, René faldt i søvn i sengen. Jeg vågnede som den første af os klokken 14:44. Jonna skulle komme klokken 15:00, så jeg måtte vække René, han ville ikke vågne, der skulle skæres æbler, der skulle både kluns og makeup på, og håret skulle sættes. Bordet skulle ordnes, køkkenet skulle lige tørres over - jeg er SÅÅ glad for, at jeg fik gjort rent i nat. Og at jeg vågnede tilfældigt et kvarter før Jonna skulle være her. Vi havde en rigtig hyggelig eftermiddag, hvor René snakkede som et vandfald om ligegyldige ting - som han plejer :) Hehe... Hun kommer igen på lørdag. Det bliver rart.

Jeg synes at det er sådan lidt åndssvagt at jeg har glemt om jeg har svaret på de 2 e-mails, jeg fik i forgårs, når jeg bare kan gå ind i "sendt", men at jeg ikke har gjort det, frem for at sidde og spekulere på, om jeg mon har svaret.

Jeg har meget svært ved at skrive i dag. Det er sådan set ligegyldigt hvad det er. Jeg falder faktisk i søvn foran skærmen. Derfor lytter jeg til ekstrahøj og farlig (lydmæssigt) musik, som kan tage det dér fra mig. Jeg er fandeme så træt. Jeg forstår ikke, hvorfor jeg er så træt? Jeg tror dog alligevel godt, at jeg ved det. Det er Seroquel, der gør det. Denne ubehagelige træthed er nemlig kommet samtidig med, at jeg gik op i dosis. Jeg er så træt - hele tiden, faktisk. Lige nu er klokken lidt i ti (22), og jeg har lyst til at gå i seng. Og jeg tror faktisk at jeg vil gøre det. Der er ikke noget ved at side og nikke konstant, mine fingre lægger sig på keyboardet og så jeg vågner har jeg tastet en million k'er ind, eller lavet mellemrum på fem sider. Jeg kan sgu ikke klare det her. Jeg må enten ud af Seroquel, ellers må der være en anden løsning :/

Og hermed... Godnat!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar