Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 17. januar 2013

At sove på sofaen

Øv. Jeg mener virkelig  ØV. Jeg har engang i tidernes morgen fået en Bibel, som jeg er glad for, og som jeg læser i. Ikke fordi jeg er religiøs, men fordi jeg synes at Bibelen er en spændende bog. En god fortælling. Og i går skete der så det, at jeg fik næseblod (?!) - lige ned i min Bibel. Heldigvis kan jeg sagtens læse den.

Jeg sover bare så pikkedårligt i den monsterseng, René har skabt! Måske sover han godt, men han også mere plads end jeg har. Jeg har simpelthen så ondt, jeg kan ikke tåle at sove på den. I nat bliver jeg altså nødt til at sove på sofaen. Ja. gu' er det røv. Men vi kan alligevel ikke holde om hinanden, for vi kan ikke ligge den vej. Vi er nødt til at sove med ryggen mod hinanden, for ellers triller vi ud. Jeg magter det ikke. Det gør jeg ikke. Jeg er nødt til at sove et sted, hvor jeg ikke får så ondt i ryggen, at jeg knapt kan gå.

Min farmor sagde til mig i går: "Jamen, skat, det er jo ikke godt, at de giver dig piller fordi du spiser mindre - du har godt af at tabe dig"- og hun har ret. De skulle ikke have lavet en plan om øgning af medicin uden at spørge mig først. Det er faktisk rimelig respektløst. Hmpf! Jeg burde stoppe med at tage deres lortemedicin. René & KBJ. De ved lige præcis hvordan jeg har det? Mhm. Det tvivler jeg da ikke på. Men de trækker deres lortemedicin ned over mit hoved.

 I går... Mærkelig dag. Jeg var så forvirret og kunne ikke tale rent. Jeg havde svært ved at skrive, og jeg var så træt. Jeg faldt i søvn mens jeg vaskede op og mens jeg sad og spiste aftensmad. Omkring 22:30 gik jeg i seng, og klokken ca. 03:35 vågnede jeg igen - på grund af smerter. Lige nu er jeg også meget, meget træt, og jeg overvejer mig at kaste mig på sofaen.

Det vil jeg gøre. Klokken er jo trods alt også kun 04:45 :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar