Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 24. januar 2013

Pride - Alko-Benny

Den står på KBJ i dag. Muligvis skal René med. Hvis han skal det, bliver der ikke snakket om mig. I og for sig er det vel fint nok, at René kommer ud med sine bekymringer om førtidspensionen. Jeg forstår bare ikke helt, hvorfor det altid ender med, at vi snakker om ham, og han bagefter siger "Det affekterer jo også dig, skat" når han selv har en psykiater. Men fint nok. Så er jeg fri for at snakke om mig selv :)

Jeg sidder stadig og ser U2 med liveoptrædener af "Pride (In The Name Of Love)". Jeg ville SÅ gerne have set en af dem. En veninde af mig, har set dem op til flere gange, og hun siger at det er cool. Jeg ved ikke, om de rent faktisk er så fede, som jeg tænker. Jeg baserer det på en koncert med Depeche Mode koncert, jeg var til i 2001. Da "Enjoy The Silence" startede, gik publikum amok, det var en fantastisk oplevelse. Og det ønsker jeg med "Pride (In The Name Of Love), for resten af U2s sange er ligegyldige for mig i livesammenhænge. Men... Ja. Jeg har dog endnu ikke fundet en "mind-blowing" liveversion af sangen. Heller ikke "Enjoy The Silence" selvom der er masser andre fra Parken den aften. Sært.

Jeg har lige taget min morgenmedicin, og den syder i maven! Jeg ville ønske at jeg havde spist noget før jeg tog dem. Hm. Jeg ved det jo. Det er det samme hver dag. Hvis jeg ikke har spist noget, syder pillerne. Sådan er det bare. Men heldigvis kan jeg jo - hvis jeg vil - gå ud og spise nu. Jeg skal bare liiige...

Jeg burde fjerne makeuppen fra i går, men jeg orker det simpelthen ikke, der er så mange andre ting jeg er nødt til at tage mig af først. Jeg stinker af menneske, og den stank skal selvfølgelig elimineres. Det kommer til at tage en stor del kræfter, da jeg ikke har været i bad siden i går aftes. Jeg har fundet en skuresvamp og noget dejligt-duftende sæbe, og så må jeg se, om jeg kan fjerne stanken uden at gå i bad. Derudover har jeg min deodorant og min parfume som våben, og jeg skal nok slippe af med stanken af menneske. Spørgsmålet er bare, om jeg kan klare det når jeg sidder hos KBJ, for der har jeg jo gået hele vejen - en halv times gang i rask i tempo, plus at det ligger på 2. sal, og der ingen elevator er.

Og tænk engang - alkoholiker-Benny ligger på trappen i en brandert, og René er på storindkøb med sin mor. Jeg må nok hellere gå ud og tjekke, om jeg kan gøre noget for at få ham væk. Fino - der er en, der har hjulpet ham ind i hans lejlighed. Fuck hvor er jeg træt af ham! Altså, ikke René, men Alko-Benny. Og så har han et særpræget princip med at jeg ikke må hjælpe ham, fordi jeg er en kvinde??? Så skal jeg bare lade ham ligge med flækkede øjenbryn, læber og jeg ved ikke hvad, brækkede knogler og alt muligt pis - fordi jeg er en kvinde? Ej, nu stopper det. Derfor må jeg ringe 112, når han er faldet og ligger derude og råber og skriger på hjælp, og når man så går derud, vil han ikke have hjælp, fordi hjælpen har de forkerte kønsdele? COME ON! Alko-Benny må sgu tage, hvad han kan få af hjælp. Jeg synes at han er klam og fæl, han pisser og skider på sig selv, når han ligger derude, og så skal man hjælpe ham op i hans lejlighed... Det er fandeme ulækkert. Alligevel er jeg så venlig at tilbyde min hjælp, og bliver afslået fordi jeg er en kælling??? Narrøv.

4 kommentarer:

  1. This is the only way to ensure good products in hand and great value
    for your hard earned money. Clearly, however, newspapers need to try harder to take advantage of new technologies to tell their stories in ways that attract and
    involve readers, young or old. Current newspapers provide different articles in the development
    of the nation. However, the English newspapers
    are much central to urban areas. I want them to be thrilled by the idea that each of us is capable of running
    into high adventure on every street corner and in every
    friendship.

    my blog post - click here

    SvarSlet
  2. It is also a good idea to avoid any accidents, slips or falls.
    These originally were quartz crystals from the River Rhine in a region noted for gem-cutting, particularly
    the town of Idar-Oberstein. You can train up your hobo so
    that you can kill other hobos even more easily, and
    it is a very addicting game. Still, within each of these types of simulation games, certain games tend to rise to the top.
    In general, it is something manufactured, to pretend to
    be (or simulate), something else more valuable.

    Here is my weblog; simulator

    SvarSlet
  3. Of course, the dictatorship in Egypt is far different than what
    the vast majority of Americans face. The
    benefits of having high thread count sheets is that mills are forced to create much finer threads
    in order to increase the amount of threads in
    a square inch (keeping in mind that they don't also increase the ply). This is where the online websites play quite a vital role. Approximate 46% of the daily newspapers are vernacular, 45% of them publish in Hindi and only 10% in English. Finer threads usually result in a much smoother and softer fabric.

    Feel free to surf to my web page ... egyptian newspapers

    SvarSlet
  4. Also, they are lighter and can be used around plants which prefer
    somewhat acid content in the soil composition. If you are working on a riding mower or a mower with an electric starter, you will also want to disconnect
    the battery as to prevent any accidental startups while servicing your machine.
    Cardboard mulch is very uncommon in Los Angeles, California and
    other parts of the country.

    Here is my web-site :: mulching

    SvarSlet